Spor
  • 3.8.2009 21:05

ADNAN POLAT : HALDUN BENİ UYKUSUZ BIRAKIYOR

Galatasaray kulübü başkanı Adnan Polat, yaptıkları transferlerde Haldun Üstünel'in büyük payı olduğunu belirterek, "Bir aydır Haldun beni uykusuz bırakıyor, telefonları hiç bırakamıyoruz" dedi.

Polat, GSTV'ye yaptığı açıklamada, şu anda takımlarından üst düzey futbol beklemenin haksızlık olacağını ifade etti.

Başkan Polat, "bence Galatasaray takımında arzu edilen futbolu ve mücadeleyi görmek için 3-5 hafta geçmesi lazım" dedi.

İyi bir takım oluşturduklarını anlatan Polat, "yedek kulübesinde de ciddi futbolcuların olduğu bir takım olacağını düşünüyorum. Frank Rijkaard, Johan Neeskens ve diğer arkadaşların Galatasaray'dan iyi bir takım ortaya çıkaracağını düşünüyorum. Bu sene şans da bizden yana olursa taraftarı ve camiayı mutlu edeceğimize inanıyorum" diye konuştu.


"İleri dörtlü müthiş olacak"
Bu sezon yaptıkları transferlerle ilgili değerlendirmede bulunan Polat, "Leo Franco güven veren bir kaleci. Galiba aradığımız kaleciyi bulduk diye düşünüyorum. Galatasaray'ın ilerideki dörtlüsü müthiş bir dörtlü olacak diye düşünüyorum" dedi.

Adnan Polat, son olarak kadrolarına dahil ettikleri Elano Blumer'in ihtiyaçları olan bir futbolcu olduğunu dile getirerek şunları kaydetti: "Son bir ayda yapılan transferlerde Haldun Üstünel'e büyük bir teşekkür borcumuz var. Ama tabii sadece Haldun Üstünel'e teşekkür etmemek lazım.

"Ali Haşhaş'a da teşekkür etmek lazım. O paraları bulup da o ödemeleri zamanında yerine getirmek çok büyük beceri istiyor. Sağ olsun Ali de bu konuda büyük bir gayret gösteriyor. Diğer arkadaşlarımız da öyle.


Ekip çalışması
"Bir aydır Haldun beni uykusuz bırakıyor, telefonları hiç bırakamıyoruz. Ama şu ana kadar yaptıklarımız bir ekip çalışmasının neticesi." Yönetim kurulu üyelerinin kendilerine düşen görevleri yerine getirdiğini belirten Polat sözlerini şöyle sürdürdü: "Yiğit Şardan arkadaşımız basketbolla uğraşıyor. Orada da ciddi atılımlar var. Galatasaray'ın sponsorluk ve iletişim işleriyle uğraşıyor. Işın Çelebi, Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle uğraşıyor. Mümtaz Tahincioğlu, aynı zamanda bizi koordine ediyor. Herkes bir şeyin peşinde koşuyor. Ben dahil 16 kişi, yönetim kurulu ve profesyonellerimizin üst düzeyde gayret gösterdiklerini düşünüyorum.

"Şu dönem çok problemlerin olduğu bir dönem. Onların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Kolay olmuyor tabi ki mevcut imkanlar içinde bu transferleri yapmak çok kolay değil. Şartlarımız iyi olsa, düşünün daha neler yapacağız."
Taraftara çağrı
Transferle ilgili kendisinin, "hayat biter, transfer bitmez" sözünün hatırlatılması üzerine Polat, "bundan önceki divan toplantısında transfer yapmak istemiyoruz demiştik. Transfer bana göre bitti, ama kesin olarak bitti diye bir şey olmuyor. Her an bir şey olabiliyor, ama o laf geçerli her zaman transfer olacaktır" dedi.

Adnan Polat, sarı-kırmızılı taraftara, kombine bilet alarak ve GS Store'dan alışveriş yaparak takımlarına ekonomik anlamda destek olmaları için çağrıda bulundu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER