Dünya
  • 17.4.2014 01:36

Ahlaksız kadın avukat

Hukuk öğrencisi olan ve aynı zamanda bir avukatlık bürosunda staj yapan Vanessa Knowles, para kazanmak için ahlaksız bir yol bulmuş

İngiltere'de yaşayan 25 yaşındaki Vanessa Knowles avukatlık eğitimi alıyor, ancak geçimini webcam karşısında özel müşterilerine soyunarak sağlıyor.

Hem eğitim masraflarını hem de oturduğu evin kirasını striptiz yaparak karşılıyor. Londra'nın merkezinde oturan ve tasarım kıyafetler giyen başka bir değişle olduça pahalı masrafları olan genç kadın tüm bunların parasını sadece kucak dansı ile kazanıyor. Ancak bu kucak dansı biraz farklı yani internet üzerinden…

Genç kadının fanları yasal bir site üzerinden webcam aracılığıyla onun soyunmasını izlemek için 2000 sterlinden daha fazla ödüyor. Vanessa Knowles her seferde 30 dakika olmak üzere bu şekilde haftada yaklaşık 12 saat çalışıyor.

Vanessa'yı bu işe iten şeyse yüksek okul masrafları olmuş. 2 yıl önce bunu yapmaya karar veren genç kadın şimdi hem derslerine devam ediyor ve yarı zamanlı avukatlık yapıyor hem de bu işi yapıyor.

2012 yılında Londra'ya taşınan Vanessa Knowles yaşadığı kampüste kısa sürede yaptığı iş dolayısıyla ünlü olmuş. Üstelik genç kadının takipçileri o kadar yoğun ki Vanessa'ya internet üzerinden kadının almak istediği şeyleri satın alıp adresine hediye olarak gönderiyorlar.

Ancak Vanessa Knowles eğitimini tamamlayıp tam zamanlı avukatlık yapmaya başladığında striptizi bırakacağını da söylüyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 05:56

İLGİLİ HABERLER