Gündem
  • 19.10.2008 19:56

AK PARTİ'DE ADAYLIK BAŞVURULARI 1 KASIM'DA BAŞLIYOR

ANTALYA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, yerel seçimlerle ilgili olarak, ''Kimilerinin defolu adaylarla yola çıkmaya hazırlandığı ve boş vaatlerle laf cambazlığı yapmaya başladıkları görünmektedir'' dedi.
Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, yerel seçim öncesinde teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. 29 Mart 2009'da yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı resmi başvuru sürecinin 1 Kasımda başlayacağını belirten Tanrıverdi, şöyle konuştu:
''Henüz bu konuda diğer siyasi partilerin açıklama yapmadığı görülmektedir. Kimilerinin defolu adaylarla yola çıkmaya hazırlandığı ve boş vaatlerle laf cambazlığı yapmaya başladıkları görünmektedir. Onlar ne yaparsa yapsın, ne derse desin biz AK Parti olarak onların veya diğerlerinin sözlerine veya çalışanlarına göre kendimizi endeksleyen bir parti değiliz. Bizim kendi ilkelerimiz, stratejilerimiz, programlarımız ve projelerimiz var. Dolayısıyla AK Parti, birilerinin yaptığını takip etmek veya onlara göre mevzilenmek, taarruza geçmek gibi bir politika yerine, kendi ilkeleri doğrultusunda politikalarını ortaya koyar. AK Parti'nin başarısının altında bu yatar.''

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:12

İLGİLİ HABERLER