Yaşam
  • 28.7.2009 16:56

AKILALMAZ KAZA: 1 ÖLÜ 1 YARALI

ÖMER ABDULLAH ÖZTÜRK/İSTANBUL

Ağır yaralanan 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 1 yaralı ise hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre olay Beylikdüzü Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi numara 35'te meydana geldi. 5 katlı inşaat halindeki binanın 4. katında pencere boşluğunun üst kısmındaki tuğlalar bir anda düştü.

Giriş kattaki Marmara Kafe'nin brandalarını parçalayan tuğlalar, daha sonra kafenin önünde oturan vatandaşların üzerine düştü. Kafasına düşen tuğla nedeniyle ağır yaralanan Taner Gözeller (45) isimli vatandaş olay yerinde hayatını kaybetti. Şerif Güllü isimli vatandaş ise yaralandı. Güllü, olay yerindeki vatandaşların yardımı ile hastaneye kaldırılırken, Gözeller'in cesedi yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Görgü tanıkları ise "Camın üstündeki tuğlalar büyük bir gürültü ile aşağı düştü. Bina yıkıldı sandık. Daha sonra kafede oturan birisinin kafasına tuğlalar düştü" şeklinde konuştu.

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Şerif Güllü de, "Biz orada çay içiyorduk. Bir anda tuğlalar başımıza düştü. Ne olduğunu anlayamadık. Hala daha bilincim yerine gelmiş değil" dedi.

Hayatını kaybeden Gözeller'in Sultanbeyli'de oturduğu ve 5 çocuğu olduğu öğrenilirken, nakliyecilik işiyle uğraştığı ve olay sırasında dinlenmek için kafede oturduğu belirtildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:03

İLGİLİ HABERLER