Gündem
  • 18.5.2007 09:49

AKP'DEN TATLISES'E ADAYLIK TEKLİFİ

RAMAZAN CİN
İSTANBUL- AK Parti'den milletvekili aday adayı olan ünlü yapımcı Şahin Özer, partisinin istemesi halinde İbrahim Tatlıses'in de AK Parti'den aday olması için çaba göstereceğini söyledi.


22 Temmuz'da yapılacak seçimlerde AK Parti'den İstanbul Milletvekili aday adayı olan ünlü müzik yapımcısı Şahin Özer, kadim dostu İbrahim Tatlıses'in bağımsız yerine AK Parti'den aday olmasını istedi. Özer, yaptığı açıklamada, "Tatlıses, ben ihtiyaç duyduğumda her zaman yanımda olur, ben de onun yanında olurum. AK Parti'den aday olsaydı daha mutlu olurdum. Gecemi gündüzüme katarak seve seve İbrahim Tatlıses'in AK Parti'den aday olması için çaba gösteririm ama bana böyle bir görev verilirse" diye konuştu.

Tatlıses'in, Ahmet Özal, Mehmet Ağar gibi bağımsız aday olarak güç gösterisi yapacağını iddia eden Özer, sözlerine şöyle devam etti: "Onun gönlünde yatan bir aslan var. Ahmet Özal, Mehmet Ağar gibi memleketinden Şanlıurfa'dan bağımsız aday olacak. O bir güç gösterisi. Urfalıların da İbrahim Tatlıses'e sahip çıkacağını söyleyebilirim"


Adaylığı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmediğini belirten Özer, daha önce yine aynı partiden Beşiktaş Belediye Başkanı adayı olduğunu hatırlatarak sanat çevresinden aldığı destekle adaylığa itildiğini belirtti. Aday gösterilip seçildiği takdirde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 'Şahin Ağabeyi' olacağını söyleyen Özer, "Şu an Mecliste Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a 'Kemal Ağabey' diyorlar. Ben de Meclisin 'Şahin Ağabeyi' olacağım" ifadelerini kullandı.


Özer, konuşmasında sanatla uğraşan insanların rahat etmesi gerektiğine değinerek sözlerine şöyle devam etti: "Sanatla uğraşan herkesin eli, kolu ve kanadı olmak istiyoruz. Bazı sanatçıların kimsesiz kaldığını ve cenazesini kaldıracak kimsesi olmadığını biliyorum. Sanatçılara kol kanat geren biri olmakla mutlu olurum."
Şahin Özer'in odasındaki duvarlarda Adnan Kahveci, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Recep Tayyip Erdoğan, Tansu Çiller ve Atilla Koç gibi siyasetçilerle yan yana fotoğraflarının asılı bulunması dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:08

İLGİLİ HABERLER