Yaşam
  • 26.7.2009 10:27

ALDATAN KOCAMI EVİRE ÇEVİRE DÖVDÜM...

Şarkıcı Hamiyet neden boşandığını ilk kez açıkladı. İhanete uğradığını söyleyen Hamiyet "Kocam eski sevgilisine dönünce ayrıldık. Ben hiç şiddet görmedim ama aldatılınca kocamı evire çevire dövdüm" dedi.

Fantezi müziğin iddialı ismi Hamiyet uzun süren sessizliğini bozup eşi Asım Berk Evin'den neden boşandığını açıkladı. "Ben de ihanete uğradım" diyen şarkıcı hikayesini şöyle anlattı:

GÜZEL KADIN ALDATILIR

"Benim eşim THY'de stewart yani erkek hostes olarak çalışıyor. Ayrılmadan önce bir beraberliği vardı. Kendisi gibi hostes bir bayandan mesajlar geliyordu. Beş yıllık evliğimizde ufak tefek tartışmaların dışında pek kavgamız olmamıştı. Cep telefonunda mesajları gördüğüm gün en büyük kavgamızı ettik. Ben bugüne kadar hiç şiddet görmedim ama kocama ben şiddet uyguladım ve onu evire çevire dövdüm. Boşandıktan sonra da gitti o kadınla evlendi." İhanete genelde güzel bayanların da uğradığını belirten Hamiyet, "Dünyada da ve Türkiye'de de böyle. Cindy Crawford kadar güzel bayan da bu acıyı tadabiliyor. Demek ki erkekler zaman geçince güzelliğe de doyuyor” dedi.
(BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER