Spor
  • 4.1.2014 19:36

Alex Telles Pazartesi günü İstanbul'da

Anlaşma yapıldı, her şey tamamlandı. Galatasaray'ın 21 yaşındaki yeni transferi Alex Telles, pazartesi akşamı 21:35'te menajeriyle İstanbul'da olacak, Atatürk Havalimanı'nda yer yerinden oynayacak.
Galatasaray dev arasına hızlı giriyor… Yarın açılacak ara transfer döneminde sarı-kırmızılılar büyük bir bomba patlatacak. Teknik direktör Mancinin’nin raporu doğrultusunda hareket eden Aslan’da sol bek transferi mutlu sonla noktalanıyor. Brezilya’nın Gremio takımında görev yapan Alex Telles için kulübüyle her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray, Sambacı’yı pazartesi günü İstanbul’a getiriyor.

GELDİĞİ GİBİ FLORYA’YA

AMK’nın edindiği bilgiye göre sarı-kırmızılıların yeni yıldızı pazartesi günü 21:35′te İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olacak. Menajeri Franck Henouda ve iki yakınıyla birlikte Türkiye’ye gelecek olan Telles, Florya’ya geçecek. Salı günkü sağlık kontrollerinin ardından Brezyalı sol kanat oyuncusu resmen Galatasaraylı olacak. Bu transfer için sarı-kırmızılı kulübün kasasından yaklaşık 6 milyon euronun çıkacağı konuşuluyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:46

İLGİLİ HABERLER