Spor
  • 3.7.2009 13:26

ALİ ŞEN'DEN TOPUZ'A AĞIR SÖZLER

Saba Tümer'le Bu Gece, Ali Şen'in Bodrum'daki evinde, Ali Şen'i "ağırladı". Ali Şen Fenerbahçe ile ilgili sorulara samimi yanıtlar verirken, dalış merakını da izleyenlerle paylaştı. Şen'in "sarı lacivert" balıklarla yüzerken çekilmiş görüntüleri de yine Saba Tümer'le Bu Gece'de yayınlandı.

"Ali Şen başkan, Fenerbahçe şampiyon, bu sloganın dünyada eşi yok. Sahibini bulamadım. Bu kadar yıl geçti, Fenerbahçe taraftarıyla olan ilişkim başka hiçbir takımda yok. Faruk Süren benim için en önemli başkandır. Ama takım sıkıntıya girdiği zaman tribün tepki gösterdi. Seba Beşiktaş’a çağ atlattı ama Ahmet Dursun, Seba gitsin diye slogan attılar. Ben iki defa başkanlık yaptım. Görevim bittiği zaman her iki defa da taraftar gözyaşıyla uğurladı. Türkiye’de gözyaşıyla, mendille uğurlanan tek başkan benim."


NASIL OLSA ŞAMPİYONUZ


Aziz Yıldırım’ın 3 yıl üste üste şampiyonluk sözünü hatırlatan Ali Şen, “Biz başkana güveniyoruz. Başkanın verdiği vaadi cebimize koyduk. Nasıl olsa 3 yıl arka arkaya şampiyonuz, o rahatlıkla tatildeyiz” dedi.


ARAGONES ZEKİ DEĞİLDİ, İYİ ADAM DA DEĞİLMİŞ


Geçen sezonki hayal kırıklığını İspanyol teknik direktör Aragones’e bağlayana Ali Şen, “Aziz Yıldırım’ın ona verdiği destekten dolayı başı ağrıdı. Biraz daha para istiyormuş. Onu hiç yakıştıramadım Aragones’e. Zaten adamın zeki olmadığını söylemiştim. Demek ki iyi bir adam da değilmiş. ‘Bundan sonra bir şey yapmayacağım, ne kadar koparırsam şanstır’ diye hareket ediyor” şeklinde konuştu.

GİDEN GELİNİN TOĞUĞUNA BAKILMAZ AMA…


Ali Şen Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Daum için de şunları söyledi: “Ben Daum’u beğenirim. Futbolda garanti yok ama biz şimdi bir takım yapacağız, bu sene şampiyonluk şart. O zaman yeni bir antrenör getirirsek Türkiye’yi tanımak zaman alacak. Ben karşı değilim. Ama bizim atasözlerimizde ‘Giden gelinin topuğuna bakılmaz’ denir. Futbolda giden büyük antrenörler döndü, başarılı olamadı. Fatih Terim gitti geldi o da başarılı olmadı. Daum başarılı olursa bu deyimin doğru olmadığını ispat eder.”


BÜLENT UYGUN’U GÖZÜM KAPALI GETİRİRDİM


Türk antrenörlerle dünya antrenörleri arasındaki farkın kapandığını söyleyen Ali Şen, “ Bülent Uygun iki yıldır inanılmazı başardı. Ben Bülent Uygun’u gözüm kapalı getirirdim. Niye Bülent’in adı geçmedi onu bilmiyorum” diye konuştu. Futbolcu Bülent Uygun’u daha başkanlığı döneminde neden gönderdiği sorusuna da Ali Şen, “Ben futboldan anlarım. Bir maçta eski kaptanı Oğuz’a karşı oynuyor. Onu marke etmekle görevlendirilmiş. Bülent de çok saygılı bir çocuk, maça beyaz formayla çıkmıştı, şortu bile kirlenmedi” yanıtını verdi.

MEHMET TOPUZ’UN İŞİ KOLAY DEĞİL


Ali Şen, transferi olay olan Mehmet Topuz’la ilgili olarak da “İyi yapmadı. Fenerbahçe forması giyen bir futbolcunun zeki, ağırbaşlı, söylediği sözün arkasında duran biri olması gerekir. ‘Fenerbahçe forması giymem’ sözü hiç hoşuma gitmedi. Futboluna baksın. İşi kolay değil hep iyi oynaması lazım ki akıllara o demeçler gelmesin.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:30

İLGİLİ HABERLER