Spor
  • 3.7.2009 13:23

İBRAHİM AKIN DİLİNİN KURBANI OLDU...

Başkan Aziz Yıldırım, sezon bitmeden söz kestiği Belediye’nin yıldızına, “Kimseye bir şey söyleme” dedi. Ancak transfer haberinin basına sızmasını futbolcudan bilerek anlaşmayı askıya aldı.

SEZON sonuna doğru Fenerbahçe’nin transfer gündemine adını yazdıran İbrahim Akın’ın, çenesini tutamamasının kurbanı olduğu ortaya çıktı. Buna göre, bir dönem Beşiktaş’ta da forma giyen ve sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a gönderilen genç futbolcu sezon bitmeden sarı lacivertli kulüple söz kesti.


Başkanı kızdırdı


Ancak başkan Aziz Yıldırım prensip anlaşmasına vardığı İbrahim Akın’ı sıkı bir şekilde uyararak, “Bu konuyu kimseyle paylaşma. Sezon bittikten sonra kulübün ile görüşerek sana imza attıracağım” uyarısında bulundu.
Bütün bu gelişmelere karşın, İbrahim Akın birçok gazetede ‘Fenerbahçe ile anlaştığı’ şeklinde manşetlere çıktı. Henüz resmi anlaşma sağlanmadan bu tür haberler kamuoyuna sızınca başkan Yıldırım da uyarısını dinlemeyen futbolcunun transferinden vazgeçti.


Af çıkabilir


Tatil döneminde yakın arkadaşlarına konuyu açan İbrahim Akın, “Ben hiç kimseyle konuşmamıştım. Gazeteciler başka kaynaklardan öğrenmiş olabilir” diye dert yansa da F.Bahçe’ye transferinin hazırlık kampı sonrasında yeniden gündeme gelebileceği öğrenildi.
Kulüpler Birliği’nde Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile iyi ilişkileri olan Aziz Yıldırım’ın, İstanbul ekibinden İbrahim Akın’ın bonservisi konusunda kolaylık beklediği ve bu durumda transferi bitirebileceği vurgulandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:30

İLGİLİ HABERLER