Medya
  • 31.7.2012 00:12

Anadolu Ajansı Halep muhabiri vuruldu

Görevli olarak gittiği Suriye'de çatışmaların yoğunlaştığı Halep'e geçen Anadolu Ajansı'nın foto muhabiri  Sinan Gül,olayları yakından görüntülemek isterken iki tarafın şiddetli çatışmasının ortasında kaldı.
Nereden geldiği belli olmayan bir mermi ile ayağından vurulan  Sinan Gül, hastaneye kaldırıldı.
Suriye'deki olayları izlemek üzere Halep'te bulunan Anadolu Ajansı foto muhabiri Sinan Gül, çatışmalar sırasında ayağından vuruldu.Suriye'deki olayları izlemek üzere Halep'te bulunan Anadolu Ajansı ekibinden foto muhabir Sinan Gül, çatışmalar sırasında yaralandı. Ayağından vurulan Gül, Halep'teki Şifa Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

TÜRK GAZETECİ KİLİS’E GETİRİLDİ 

Suriye’nin Halep kentinde çıkan çatışmada yaralanan Anadolu Ajansı Foto Muhabiri Sinan Gül, Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Halep kentinde Suriye Ordusu ile muhalifler arasındaki çatışmayı takip eden Anadolu Ajansı Foto muhabiri Sinan Gül, açılan ateş sonucu ayağından yaralandı. İlk müdahalesi Halep’te yapılan Gül, daha sonra Türkiye’ye getirildi. Sınırdan ambulansla alınan Sinan Gül, Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Öte yandan öğle saatlerinde de El Cezire televizyonun Ankara muhabiri Ömer Haşram'ın, olayları takip etmek için gittiği Halep'teki çatışmalarda yaralandıktan sonra Kilis’e getirildiği, burada yapılan ilk müdahalesinden sonra Gaziantep’e sevk edildiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER