Spor
  • 31.3.2006 09:58

ANELKA'YA YENİ TALİP

İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham, Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka'ya kancayı taktı.
İngiliz ekibinin teknik patronu Martin Jol, Şampiyonlar Ligi'ne kalmaları halinde Anelka'yı kadrolarına dahil etmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını söyledi. İngiliz basınında yer alan haberde, Teknik Direktör Christoph Daum ile problem yaşadığı öne sürülen yıldız golcünün de bu transfere sıcak baktığı iddia edildi.
Kadrosunda Jermain Defoe, Robbie Keane ve Mido gibi yıldızları barındıran Tottenham'ın, bu transfer için hatırı sayılır bir bütçe ayırdığı da vurgulandı. Bilindiği gibi daha önce de Newcastle da Anelka'yı transfer edebilmek için sayısız girişimlerde bulunmuştu.

AÇIK HAT
Bu hafta da kayıpsız bitti ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı büyük Fenerbahçe. Kadıköy'de Galatasaray'ı da yendikten sonra şampiyonluk turu atacağımızdan eminim. Rıza Erden Her ne kadar 4 gol atılmış olsa da hiçbir maç seyircisiz çekilmiyor. Fenerbahçemiz şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. İki kupa da bizimdir. Tolga İpekişleyen Mehmet ve Kemal hep böyle oynarlarsa ilk 11'deki yerleri garanti olur. Ali Semih Dost Ligin sonu yaklaştıkça rekabet ve zevkli maçlar daha da artıyor. Fenerbahçe galibiyetlerine bir yenisi daha ekledi ve şampiyonlukta çok önemli bir adım daha attı. Musa Demir Bu maç antrenman maçı oldu. Pazar günü Alex'li kadromuzla Gaziantep'i de evinde yeneriz. Şampiyonluğun tek iddialı ekibi Fenerbahçe'dir. Görkem Taşcı Umarız sayın Daum Mehmet Yozgatlı'nın sağ kanattan yaptığı ortaları ve son beş dakika izleyebildiğimiz Gürhan'ı seyretmiştir. Umarız artık Serkan ve Ümit Özat'ın yerine bu ikisini kadroda görürüz. Ayrıca Olcan diye bir futbolcumuz vardı, acaba hâlâ Fenerbahçe de mi? İbrahim Durak Türkiye liginin çok üstünde bir takım olduğumuzu Diyarbakır karşısında bir kez daha kanıtlamış olduk. Volkan Çelik Fenerbahçe istikrarlı çıkışını sürdürüyor. İnşallah sene sonuna kadar bu tempo devam eder. Bir de bu Tuncay'dan ne istiyorlar anlamıyorum. Kimseye zararı yok. Onu futboldan koparmak isteyenler milli takıma faydasını akıllarından çıkarmasınlar. Adem Uysal Fenerbahçe'nin kalite farkı bence bundan sonra daha da belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Allah'tan Galatasaray bize ayak uyduruyor. Yoksa tek başına ligin tadı nasıl çıkardı bilmiyorum. Mustafa Üzer Bir de Daum giderse bizi kolay kolay kimse tutamaz. 100. yılda Fenerbahçe'de Daum'a yer yok. Hayrettin Yılmaz Fenerbahçe Türkiye Futbol Ligi'ne bir kaç gömlek fazla bir takım. Bunu Diyarbakır maçında olduğu gibi her maçta görmek mümkün. Ancak şu bir gerçek ki, tam bir Avrupa takımı olmayı da becerebilmiş değiliz. Salim Tayfun Son haftalarda Fenerbahçe liderliği kaptırdığı zaman aklı başına geldi ve gerçek Fener gibi oynamaya başladı. Böyle giderse rakiplerinin Fenerbahçe'yi yakalaması için çok toz yutması lazım. Yolun açık olsun Fenerbahçe, rakiplere de iyi toz maskesi... Murat Orhan Galatasaray'ın ardından Fener'in tek şansı kazanmaktı. Bunu da başardı. Diyarbakır maçları Fenerbahçe için çok zor olan maçlardandı. Ama bu Fener'i hiç bir diyar bozmaz... Tuğfan Arslan Fenerbahçe'nin rakibi sadece kendisi olabilir. Fener'in kumaşı Türkiye liglerine göre her zaman en iyisidir. Fenerbahçe Türkiye'de açık ara lider olamıyorsa kabahati rakiplerinde değil, kendinde aramalıdır. Bence bu yılın birincisi bellidir. İkincilik yarışı kızışabilir.. Ali İsmet

(milliyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:41

İLGİLİ HABERLER