Yaşam
  • 14.3.2006 12:03

ANİ FREN YAPTI DİYE KADIN SÜRÜCÜNÜN AYAĞINI KIRDILAR

Bu şehri magandalar sarmış!
Manşete bakıp da 'Bu ne demek?' diye sormayın. İstanbul'un halini anlatacak daha iyi bir tabir bulamadık. İşe gitmek için oğlu ve iki kardeşiyle yola çıkan Nursel Günan isimli kadının yolu, 'önlerinde frene bastığı için' 3 trafik magandası tarafından kesildi.

Mahkemeye bile çıkmadılar...
Hüseyin P., Turgay P. ve Tolga P. adlı saldırganlar, tekme ve yumruklarla genç kadının sol ayağını kırdı. Kendilerini engellemek isteyen Günan'ın oğlu ve 2 kardeşinin de burnunu kıran 3 maganda, mahkemeye bile çıkartılmadan serbest bırakıldı.


***


Dayak serbest

İstanbul'da 3 trafik magandası, ani fren yaptı diye kadın sürücünün ayağını kırdı. Yakalanan 3'lü serbest bırakıldı.

İstanbul Fatih'te yaşayan ve bir süre önce eşinden ayrılan Nursel Günan (38), önceki gün, aynı firmada çalıştığı oğlu Fatih (20) ile birlikte işe gitmek üzere yola çıktı. Özel otomobiline binen Günan, yanına kardeşleri Mehmet ve Aysel Karabulut'u da aldı. Keyifli süren yolculuk sırasında Nursel Günan, Cerrahpaşa Caddesi'nde halk otobüsüne yol vermek için aniden durdu. Bu sırada arkadan gelen özel otomobilin sürücüsü, önce el kol hareketleri ile, daha sonra korna sesleriyle bayan sürücüye tepki gösterdi. Günan, bu tepkilere aldırmadan yoluna devam etse de trafik magandasının vazgeçmeye niyeti yoktu.

'BU NASIL ADALET!'
Yaklaşık 5 kilometre boyunca Günan'ı takip eden 3 saldırgan, daha sonra kadın sürücünün yolunu keserek otomobilini durdurdu. Araçtan inen Hüseyin, Turgay ve Tolga P. isimli 3 kişi, Nursel Günan'ı otomobilden çıkartıp dövmeye başladı. Tekme ve yumruklardan Günan'ın oğlu ve kardeşleri de nasibini aldı. Daha sonra çevredeki esnafın bağırmasıyla otomobillerine binip kaçmaya çalışan 3 saldırgan, yine esnafın haber vermesiyle polis tarafından yakalandı. Bu sırada hastaneye giden genç kadının ayağı, oğlu ve erkek kardeşinin de burnu kırılmıştı. Tedavilerinin ardından Şehremini Polis Merkezi'ne geldiklerini belirten Günan, 3 magandanın olay gecesi serbest bırakıldığını belirterek, "Bu nasıl adalet anlamadım" dedi.

(takvim)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:49

İLGİLİ HABERLER