Asayiş
  • 8.6.2007 16:21

ANNE VE 2 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRÜP HALI YIKAMAYA GİTMİŞ

BURSA'da, geçen Nisan ayında evlerinde 30 yaşındaki Melek Birinci ile çocukları 8 yaşındaki Çiğdem ve 2 yaşındaki Onur'u boğazlarını keserek öldürdüğü suçlamasıyla önceki gün yakalanıp tutuklanan Türker Çeliksoy'un vahşedin ardından ablasının evine gidip, halı yıkadığı belirlendi. Ailenin komşusu Çeliksoy'un olayı soruşturan polislere de çay ikram edip, “Katili bulun boğazını ben keseyim'' dediği öğrenildi.
      Merkez Osmangazi İlçesi Tuna Mahallesi'nde geçen Nisan ayında Melek Birinci ile çocukları Çiğdem ve Onur boğazları kesilerek öldürülmüştü. Cinayet, iş dönüşü eve gelince eşi ve çocuklarının cesetlerini gören Mehmet Birinci'nin polise haber vermesiyle ortaya çıkmıştı. Hırsızlık izlenimi verilen ve hiçbir şeyin çalınmadığı evde parmak izi alan polis, katil zanlısı olarak Birinci Ailesi'nin aynı katta oturduğu komşusu Türker Çeliksoy'u önceki gün gözaltına almıştı. Zanlı, can güvenliği nedeniyle gece çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanıp cezaevine konulmuştu. Katil zanlısı Çeliksoy, polisteki ifadesinde şuçunu itiraf edip şunları anlatmıştı:
      “Eşim Nazmiye başkasıyla evliyken birbirimize aşık olduk. Birlikte olduğumuzu öğrenen eşi onu boşadı. Ben evlendim. Bir çocuğumuz dünyaya geldi. Nazmiye alt kattaki komşumuzun oğlu Sedat A. ile 2 kez kaçmıştı. Olaydan bir gün önce üçüncü kez de kaçınca sinirlendim. Bir gün sonra yani olay günü evime girken beni kapıda gören Melek, ‘Türker karınla barışmak istiyormuşsun. Seni ve aileni mahalleden kovmak için imza toplayacağız’ dedi. Sinirlendim. Evine gidip önce kendisini yumrukladım. Sonra mutfaktaki ekmek bıçağını aldım. Bıçağı defalarca sapladım. Sonra da çocuklarını öldürdüm.''
     
     HALI YIKAMAYA GİTMİŞ
      Polis yaptığı araştırmada Yozgat doğumlu olan Türker Çeliksoy'un cinayetten hemen sonra, Elmasbahçeler Mahallesi'nde oturan ablasının yanına gittiğini belirledi. Üç kişiyi katletmesine rağmen üzerine kan bulaşmayan Çeliksoy'un, burada halı yıkayan ablasına yardım edip, çevresindekilere espriler yaptığı belirlendi.
      Daha sonra da evine giden ve hiçbir şey olmamış gibi davranan 1 çocuk babası Çeliksoy'un, olayı soruşturan polislere de çay ikram edip, “Bu ne vahşet. Katili bulun ben de boğazını keseyim'' dediği tesbit edildi. Polis tarafından sorgusu sırasında soğuk kanlılığını koruyan zanlı, konulduğu Bursa Kapalı Cezaevi'nde özel bir hücrede tutuluyor.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:19

İLGİLİ HABERLER