Spor
  • 29.8.2009 16:07

ARDA TURAN : UEFA'DA ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLEDİK, BİZE ÖĞRETİLEN BUDUR

Yıldız futbolcu, GS TV’ye yaptığı açıklamada, takım kaptanlığını yapmasının ve 10 numaralı formayı giymesinin sorumluluğunu arttırdığını ifade ederek, şunları kaydetti: "’Benim herkese örnek olmam gerekir ve bunun için de elimden gelen mücadeleyi veriyorum. Elbette kötü oynadığım maçlar da olabilir ama çok şükür sezona iyi başladık ve her şey iyi gidiyor. Ama bunun iyi gitmesinin en büyük sebebi, takımın kazanması. Benim performansım takım kazandıkça ön plana çıkar.

Ben takımım için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Takımım kazanacaksa ben kötü oynamaya da razıyım. Her şey takım için. Daha önce de söylemiştim, kaptan olmak, 10 numaralı formayı giymek ve her şey bu takımın başarısı için bir araç. Amaca giden yolda, araçların ne olduğu önemli değil. Benim, Elano’nun ya da başka bir futbolcunun performansı hiç önemli değil, önemli olan takımın kazanması." Sergilediği performanstan dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Arda, "Takımıma katkı sağlayabildiğim için çok mutluyum. Bu bana huzur veriyor, işimi iyi yapmanın mutluluğunu veriyor. Umarım her şey böyle devam eder. Bizim bütün mücadelemiz Galatasaray’ın iyiliği içindir" dedi.

Arda, "Yeri geldiği zaman savunma oyuncusu da oluruz, hücum oyuncusu da.

Yeri geldiğinde de takımın ’10’ numarası oluruz. Bize ne görev verilirse, yapılır. Biz Galatasaray’ın evladıyız, takımın başarısı için buradayız. Bizim bu performanslarımız Galatasaray şampiyon olduğu zaman kıymetli olacak. O zaman bu keyfi, bu gururu yaşarız ama bunun zamanı şimdi değil" diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi’nde gösterdikleri mücadele ile ilgili değerlendirmede de bulunan Arda, "Avrupa kupalarından ben de çok ümitliyim. Her zaman söylediğim bir şey var; Galatasaray hangi branşta olursa olsun hep şampiyonluğa adaydır.

Bize öğretilen, yaşatılan budur. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Umarım her şey düşündüğümüz gibi, hissettiğimiz gibi olur" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER