Gündem
  • 19.2.2008 16:52

ARMAĞAN'I AVUKATI DA TERK ETTİ

SANATÇI Bülent Ersoy'un boşanma davası açtığı eşi Armağan Uzun'un avukatı Yavuz Oran, müvekkilinin kendisine sormadan bütün haklarından feragat etmesinin ardından avukatlık görevinden istifa etti.
      Bülent Ersoy'la evliliği, İzmir'de bir genç kızla kafede samimi bir şekilde otururken görüntülenince 20'inci gününde çatırdamaya başlayan Armağan Uzun, yaklaşık 4 ay önce boşanma kararı almıştı. Ancak Ersoy'un sahnede kendisi için onlarca şişe şampanya patlatmasıyla barışan çift yeniden bir araya gelmişti. Bülent Ersoy, barışma sonrası eşi Armağan Uzun'a avukatı aracılığıyla, herhangi bir tarihte boşanmaları halinde maddi manevi hiçbir talepte bulunmayacağına dair belge de imzalattı. Armağan'dan bu imzalı belgeyi alan Ersoy, ardından, kendisini aldatmasını hiç affetmediğini gösterircesine, fotoğrafları delil olarak mahkemeye verip, İstanbul'da boşanma davası açtı. Ersoy, boşanmaya gerekçe olarak da eşinin sadakatsizliğini gösterdi.
     
     KENDİ AVUKATI DA BIRAKTI
      Armağan Uzun'un avukatı Yavuz Oran da dün Armağan Uzun'un avukatlığından istifa etti. Avukat Yavuz Oran, “Gördüğüm lüzum üzerine anılan boşanma davasında tarafınıza vekalet görevinden çekilmekteyim'' dediği istifa dilekçesini Armağan Uzun'a imzalattırdı. Avukat Oran'ın, istifa dilekçesinde belirtmemiş olmasa da, Armağan'ın kendisine sormadan İstanbul'da imzaladığı belgeden dolayı avukatlığından istifa ettiği iddia edildi.
      Avukat Yavuz Oran, imzalı belgenin ortaya çıktığı dönemde yaptığı açıklamada da, müvekkilinin her ne kadar bir dönem tazminat isteğiyle dava açma düşüncesindeyse de, yeni açılan boşanma davasında tazminat ve nafaka talebinde bulunmayacağını, zaten bu tür taleplerde bulunmayacağına dair, karşı tarafa da yazılı belge verdiğini belirtmişti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 13:46

İLGİLİ HABERLER