Asayiş
  • 21.11.2004 00:11

DENİZLİ'DE SİLAHLI SALDIRI...

MUHAMMED KORKMAZ
DENİZLİ - Denizli'de bugün akşam saatlerinde hareket halindeki bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi. Otomobil önce bir kamyonete ardından park halindeki araca çarparak durdu. Olayda 1 kişi yaralanırken, saldırganlar kaçmayı başardı.


Edinilen bilgiye göre olay, Denizli'nin en işlek caddelerinden olan Mimar Sinan Caddesi ile Saltak Caddesi'nin kesiştiği ışıklı kavşakta saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sürücüsü belirlenemeyen 20 EC 286 plakalı otomobile 4-5 el silahla ateş edildi. Saldırıda 3 kurşun isabet eden otomobil kırmızı ışıkta geçince, Saltak Caddesi üzerinden geçmekte olan 20 YK 723 plakalı kamyonete çarptı. Araç, ışıklı trafik levhasına çarpıp, kaldırım üzerine devirdikten sonra park halindeki 20 FR 233 plakalı otomobile çarparak durabildi. Saldırganlar olayın ardından kaçmayı başardı. Otomobilde bulunan İsmail Şenlikçi açılan ateş sonucu yaralandı.

 Şenlikçi Denizli Özel Sağlık Hastanesi'nde ameliyata alındı.

 
Sağanak yağışın etkili olduğu Denizli'de olay nedeniyle trafik bir süre aksadı. Olay yerine gelen trafik polisleri ile belediye ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Daha sonra Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şubesi, Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Önleyici Hizmetler Şubesi ve Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Ekipler, yağış nedeniyle çalışmalarını güçlükle yapabildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:18

İLGİLİ HABERLER