Asayiş
  • 2.8.2015 23:50

Kaza geçiren MHP'li vekil hayatını kaybetti

Çorum'un Alaca İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 21’inci dönem MHP Tokat Milletekili Lütfi Ceylan yaşamını yitirdi, eşi ise ağır yaralandı.

Kaza saat 17.00 sıralarında Alaca-Tokat karayolu Zile kavşağında meydana geldi. 21’inci dönem MHP Tokat Milletvekili Lütfi Ceylan’ın idaresindeki 06 AT 4013 plakalı otomobil kavşaktan anayola giriş yapmak isterken, Haluk Murat Candaş yönetimindeki 26 ED 275 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, MHP Tokat eski milletvekili Lütfi Ceylan olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı araçta bulunan eşi Marifet Ceylan ile diğer otomobilin sürücüsü Candaş yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulansla Alaca İlçe Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Sağlık durumu ağır olan Marifet Ceylan burada yapılan ilk müdahalenenin ardından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ameliyata alınan Marifet Ceylan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Eski milletekili Lütfi Ceylan’ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Alaca İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldığı belirtildi.

DİĞER ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN EŞİ DE YARALI

Çorum’un Alaca İlçesi’nde meydana gelen ve 21’inci dönem MHP Tokat Milletekili Lütfi Ceylan’ın yaşamını yitirdiği kazada diğer araç sürücüsü Haluk Murat Candaş’ın astsubay olduğu ve kazada eşi Emel Candaş’ın da yaralandığı belirtildi. Candaş çiftinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken milletvekili Ceylan’ın eşi Marifet Ceylan’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:03

İLGİLİ HABERLER