Spor
  • 23.8.2009 03:35

ASLAN LEOPAR'A BİLENİYOR...

Levadia Tallinn'i ilk maçta 5-0 yenerek Avrupa Ligi biletini cebine koyan G.Saray'da yüzler gülüyor. Estonya ekibi karşısında ortaya konan futboldan dolayı oyuncularını tebrik eden teknik direktör Rijkaard'ın Cuma sabahı gerçekleştirilen antrenman öncesinde takımla bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Oynadığı 7 resmi maçın 6'sını kazanırken 25 gol atan futbolcularından ligde oynayacakları Kayserispor ve Ankaraspor maçlarını da kazanarak 4 maçta 12 puan isteyen Hollandalı teknik adam, bu maçlarda da kadroda rotasyonun devam edeceğini ifade etti.

ARADA ÖZEL MAÇ İSTİYOR
Tallinn karşısında alınan skor kadar, oynanan futboldan da memnun kalan Rijkaard'ın 5. haftada çıkacağı ilk derbi olan Beşiktaş karşılaşmasına kadar puan kaybı yaşanmamasını hedeflediği bildirildi. Hollandalı hocanın, Eylül ayının ilk haftasında milli maçlar nedeniyle verilecek olan arada eksik kadroyla antrenmanlara devam edecek olmalarının kendileri için bir dezavantaj olmadığını ifade ettiği ve Futbol Şubesi sorumlularından 3-10 Eylül arasında hazırlık maçı organizasyonu yapmalarını istediği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER