Spor
  • 30.8.2009 01:42

AVCI:KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇI BERABERE BİTİRDİK

Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında Ankaragücü ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 2-2 berabere kaldı.
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, sahada mücadeleci bir Ankaragücü olduğunu belirterek, "İlk 45 dakika tempolu iyi mücadele eden bir Ankaragücü vardı. Çok basit goller yedik. İyi mücadele ettik. Sadece goller eksikti. Tam maçı koparacakken Ceyhun kırmızı kart gördü. Bu bizim için çok büyük bir şanssızlık oldu. Dos Santos'un da sakatlanmasının ardından son dakikalarda taraftarımızın müthiş desteğine rağmen tempo yapamadık" diye konuştu. Karaman, Brezilyalı Dos Santos'un sakatlığıyla ilgili olarak ise, "Dos Santos'un ön çapraz bağları koptu. Zaten savunmamızda sıkıntı vardı. İyiki bugün Ediz oynadı. Bu transfer için Ahmet ve Melih Gökçek'e çok teşekkür ediyorum. Ediz de oynamasa ne yapardık bilemiyorum" ifadelerini kullandı. Karaman, gerçekleştirilecek Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurulu'yla ilgili olarak ise, "İşallah Ankaragücü için olumlu şeyler olur. Taraftarın dediği gibi 'Sahipsiz Ankaragücü' değil Ankaragücü'ne sahip çıkacak kişiler göreve
gelir ve Ankaragücü'nü gerçek yerine getirirler" diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bu sezon kaybetmeyen bir karaktere büründüklerini ifade ederek, "Oyuna iyi başladık. Golü de bulduk. 1-1 olana kadar kötü oynadık. Ankaragücü daha iyiydi. Devreye 2-1 önde girmemiz iyiydi. İkinci yarıda rakibe verdiğimiz tek pozisyon gol oldu ve maç 2-2 bitti. Kazanmamız gereken bir maçı beraberlikle bitirdik. Bugün kazanabilirdik. Deplasmanda 1 puan iyidir. Bu sezon yenilgiyi kabul etmeyen bir karaktere büründük" dedi. Avcı, kırmızı kart gören Herve Tum'un pozisyonunda 2 Ankaragücü futbolcusunun Tum'un üzerine yürüdüğünü ve olayların başladığını belirterek, bu pozisyonun iyi incelenmesi gerektiğini söyledi.
Sarı-lacivertli futbolcu Barbaros Barut, rakipleri karşısında birçok pozisyon bulmalarına rağmen sahadan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Ekrem Ekşioğlu ve Okan Buruk, 2 kez öne geçmelerine rağmen Ankaragücü karşısında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını ancak deplasmanda alınan 1 puanın da kötü olmadığını kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:27

İLGİLİ HABERLER