Dünya
  • 27.12.2015 22:47

Avusturya'da terör alarmı

Avusturya istihbaratı Avrupa başkentlerine yeni bir terör saldırısı gerçekleşeceği bilgisine dayanarak ülke genelinde güvenlik güçlerini alarm durumuna geçirdi. Özellikle Noel ve yılbaşı pazarları gibi halkın kalabalık olduğu yerlerde güvenlik önlemleri alınırken, resmi polislerin yanı sıra sivil ekiplerin sayısının da arttırıldığı açıklandı.
Öte yandan, Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere terör endişesinin Almanya için de geçerli olduğunu ve güvenlik güçlerinin olası bir eyleme karşı önlemler aldıklarını yineledi.Avusturya istihbaratı Avrupa başkentlerine yeni bir terör saldırısı gerçekleşeceği bilgisine dayanarak ülke genelinde güvenlik güçlerini alarm durumuna geçirdi. Özellikle Noel ve yılbaşı pazarları gibi halkın kalabalık olduğu yerlerde güvenlik önlemleri alınırken, resmi polislerin yanı sıra sivil ekiplerin sayısının da arttırıldığı açıklandı.
Öte yandan, Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere terör endişesinin Almanya için de geçerli olduğunu ve güvenlik güçlerinin olası bir eyleme karşı önlemler aldıklarını yineledi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:01

İLGİLİ HABERLER