Medya
  • 12.3.2018 00:28

Azar Görüntülü Sohbet Uygulaması Nedir?

Gençler arasında her geçen gün popülaritesini arttıran bir uygulama olan Azar Chat uygulaması, görüntülü sohbet deneyimine farklı bir boyut getiriyor. Son dönemde üniversiteli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği uygulamada, dünyanın her yerinden yeni insanlarla tanışmak, Google translate özelliği ile her dilde iletişim kurmak mümkün oluyor.

Türkiye’de 15 milyon ve dünya genelinde 100 milyondan fazla üyeye sahip olan uygulamada, milyarlarca insan birbiriyle eşleşiyor ve yeni arkadaşlar ile tanışıyor. Azar chat programı ile uluslararası kullanıcılarla sohbet imkanına sahip olabilir ve ekstra VIP özelliklerini kullanarak üyeliğinizi ayrıcalıklı yaşayabilirsiniz.

Chat yapmak isteyenlere akıllı telefonlardan erişim imkanı sunan Azar, görüntülü sohbet konusunda sınırları aşan ve canlı sohbet deneyimini herkese ulaştırmayı hedefleyen bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

Ücretsiz İndirme İmkanı

Google Play Store ve App Store üzerinden ücretsiz indirilebilecek olan uygulamada, uygulama içi satın alımlarla VIP üye olmak ve değerli taş satın almak mümkün oluyor. Değerli taşlar ile  cinsiyet ve bölge tercihleri yapabilir, geçmiş bölümünden yeni arkadaş ekleyebilir ve ekstra görüntülü aramalar yaparak bu premium servisleri kullanabilirsiniz. Ücretsiz indirilen bu uygulama sayesinde birçok kişi kolayca yeni arkadaşlıklar edinebilirler.

Daha fazla sohbet, arkadaş olarak eklemek, bölge ve cinsiyet olarak filtreleme ayarları gibi birçok özellik, Azar görüntülü sohbet uygulamasının kişiselleştirilmesini sağlıyor.

Video chat konusunda dünyanın en çok tercih edilen uygulaması olan Azar uygulamasıyla yeni insanlar tanımak artık çok kolay. İtunes – azar görüntülü konuşma programını indirmek için linke tıklayabilirsiniz.

Google Translate Desteği

Uygulamayı kullanırken yazışmalarda Google Translate desteği alarak yabancı dil bilmeseniz bile uluslararası kullanıcılar ile rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz. Azar görüntülü konuşma uygulaması, dünyanın her yerinde bulunan insanlarla iletişim kurmayı mümkün kılıyor. İsterseniz ana dilinizle isterseniz yabancı dilinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz uygulama, mobil cihazlar üzerinden kullanılmaktadır.

Mobil olarak kullanacağınız Azar uygulaması, her yaştan insanın ilgisi çekerken, üniversiteliler yeni insanlarla tanışmak ve uluslararası arkadaşlıklar edinmek için ideal bir araç oluyor. Google Translate sayesinde siz de farklı ülkelerin vatandaşları yeni insanlarla görüntülü sohbet edebilir ve  iletişim yeteneğinizi farklı yabancı dilleri kullanarak geliştirebilirsiniz.

Şikayet Butonu

Görüntülü sohbet programlarında birçok kullanıcı insanların rahatsız edici içeriklerden ve mesajlarından şikayet etmektedir. Azar görüntülü sohbet programı ile şikayet butonunu kullanarak bu kişileri şikayet edebilir ve sistemden süresiz uzaklaştırabilirsiniz. Üstelik süresiz uzaklaştırılan bu tür kullanıcılar için şikayette bulunan kişi değerli taş kazanıyor. Ancak gereksiz şikayet eden kişiler tespit edilirse, hesapları askıya alınıyor. Özellikle bayan kullanıcılar için güvenli bir görüntülü sohbet deneyimi yaşatmayı amaçlayan Azar, bu tür rahatsız edici içerikleri ve mesajları yayınlayan kullanıcıları hızlı bir biçimde sistemden uzaklaştırıyor.

Milyarlarca Eşleşme Fırsatı

Milyarlarca eşleşme ile kullanıcılarına yeni arkadaşlıklara kapı aralayan Azar görüntülü sohbet programını kullanmak tamamen ücretsizdir. Siz de akıllı telefonlarınızdan App Store ve Play Store üzerinden Azar yazarak uygulamayı ücretsiz indirebilir ve hemen yeni arkadaşlıklara yelken açabilirsiniz.

 Sosyal Medya Hesapları

 Azar Instagram

 

Güncellenme Tarihi : 12.3.2018 00:31

İLGİLİ HABERLER