Asayiş
  • 23.8.2009 14:25

AZILI HIRSIZIN DEVLETİN ADAMIYIM YALANINI POLİS YUTMADI

Dur ihtarına uymadığı için polis ekipleriyle yaşanan kovalamaca sonucu yaptığı kaza sonrası kıskıvrak yakalanan azılı hırsız, polislerin elinden kurtulmak için ilgniç bir yöntem denedi ancak başarılı olamadı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nü kast ederek, "Adnan Ağabey'e sorun beni. Gayretepe beni biliyor" diyen şahsın yapılan kimlik incelemesinde hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası olduğu ve halen bir hırsızlık suçundan da araması olduğu anlaşıldı.



Edinilen bilgiye göre; Kartal'da uygulama yapan motorize polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan Cevdet Sayret, 34 AH 8836 plakalı araçla kaçmaya başladı. Yunus Ekipleri ile yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından Sayret, yol kenarındaki bariyerlere çarparak kaza yaptı. Hurdaya dönen aracın içinden yara almadan çıkan Sayret, polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Sayret'in polis ekiplerinin elinden kurtulmak için son çare olarak denediği yöntem ise oldukça ilginçti. Polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Sayret, Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde Adnan isimli bir şahsı kendisine referans göstererek, "Sor Adnan ağabeye. Beni tanıyor Gayrettepe" diyerek kurtulmaya çalıştı. Yapılan incelemede Sayret'in söylediği gibi Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bir çok kez gittiği ve tanındığı ortaya çıktı. Polis ekipleri tarafından kimlik incelemesi yapılan Sayret'in çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkası bulunduğu ve halen bir hırsızlık suçundan da araması olduğu anlaşıldı. Sayret'in eli kelepçeli haldeyken cep telefonu ile bir yerleri aramaya çalıştığı dikkat çekti.

Sayret'in kullandığı otomobilde yapılan aramalarda da yaptığı hırsızlık yaparken kullandığı tahmin edilen tornavida, levyenin yanı sıra, 3 bayan çantası ele geçirildi.

(CİHAN)

 

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:34

İLGİLİ HABERLER