Medya
  • 6.7.2008 11:30

BALBAY, EMİN ÇÖLAŞAN'IN PROGRAMINA KONUK OLARAK KATILDI

YUSUF ZİYA ERARSLAN
ANKARA  - Ergenekon Operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra önceki gün serbest bırakılan Cumhuriyeti Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, gazeteci-yazar Emin Çölaşan ile birlikte hazırlayıp sundukları "Ankara Rüzgarı" programa bu kez konuk olarak katıldı.
Balbay, ART TV'deki programa katılmak üzere saat 11.00'de televizyon binasına geldi. Kendisini bekleyen basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan Balbay, Geç kaldım, Emin ağabey yine bana kızacak" dedi. Balbay, çok iyi olduğunu ve gelişmelerle ilgili olarak yayında açıklamalar yapacağını söyledi.
Balbay, arkasında babasının kucağında bekleyen bir bebeği görünce çocuğu sevdi ve "Arkamda senin gibiler olmazsa kendimi bu kadar güçlü hissetmem" diye konuştu. Balbay'ı televizyon binası önünde çiçekle karşılayan Çölaşan, eski dostunu kucaklayarak 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.
Gazeteci-yazar Emin Çölaşan ise Ergenekon isimli bir terör örgütü olmadığını, herşeyin 'hayalden' ibaret olduğunu savunarak, "Mustafa'nın terör örgütüyle bağlantısı olacak, olacak şey mi bu? Çok büyük haksızlıklar yapılıyor. İnsanlara manevi işkenceler yapılıyor. Bazı insanların cezaevinden cesetleri çıkarılıyor. Çok acı olaylar yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:04

İLGİLİ HABERLER