Gündem
  • 6.7.2012 00:33

Başbakan Erdoğan tatilini yarıda kesecek!..

Başbakan Erdoğan, Suriye tarafından düşürülen savaş uçağımızda şehit düşen pilotlar Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy'un cenaze törenlerine katılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Malatya'da düzenlenecek şehit pilotların cenaze törenine katılacak. Başbakan Erdoğan, yarın Malatya Erhaç Havalimanı’nda saat 11.00’de Suriye'nin düşürdüğü Türk askeri uçağında şehit olan pilotlar Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy için düzenlenecek şehit uğurlama törenine katılacak. Erdoğan, törenin ardından Malatya’da Şehitlik Camii’nde öğle namazını müteakip Şehit Yüzbaşı Gökhan Ertan için kılınacak cenaze namazına katılacak, daha sonra da İstanbul’a geçerek Güneşli Yaşar Acar Camii’nde ikindi namazını müteakip Şehit Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy için kılınacak olan cenaze namazında bulunacak.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da cenaze törenine katılacak ve törenin ardından Ankara'ya dönecek. Kılıçdaroğlu'nun katılmayacağı CHP Parti Meclisi toplantısı ise yarın parti genel merkezinde gerçekleştirilecek.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:55

İLGİLİ HABERLER