Asayiş
  • 7.5.2013 23:24

Bayraklı protestoya polisten biber gazı...

Toplantının yapıldığı otelin önüne gelen grup, heyeti protesto etti. Polis, grubu dağıtmak için biber gazıyla müdahale etti. Olaylarla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Ankara'da gerçekleştirilen Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölge Toplantısı sırasında bir kişi Türk bayrağı açarak, toplantıyı protesto etti.
Ankara Dedeman Otel'de devam eden Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölge Toplantısı’nda ilginç bir eylem yaşandı. Otel dışındaki protestolar sürerken, içeride de bir kişi Türk bayrağı açarak toplantıyı protesto etti. Toplantı sırasında Türk bayrağı açan protestocuya ise polis ekipleri müdahale etti. Polislerin protestocuyu dışarı çıkarmak istemesi üzerine Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi Grubu Başkanı Ahmet Taşgetiren araya girerek, protestocunun içeride kalmasını sağladı.

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ GÜRKUT ACAR, PROTESTOCULARA DESTEK VERDİ

Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölge Toplantısı protestolarla sürüyor.
Ankara Dedeman Otel'de düzenlenen Akil İnsanlar Heyeti İç Anadolu Bölge Toplantısı devam ediyor. Toplantı sırasında bir kişi, Türk bayrağı açarak protesto girişiminde bulundu. Protestocu, yaptığı konuşmanın ardından bayrağı heyete verdi. Heyet bayrağı masaya koydu. Protestocu daha sonra salondan ayrılırken, bayrağın masaya konulmasına toplantıya katılanlardan tepki gösterenler oldu. Tepki gösteren bir kişinin, "Bu bayrakla herkesin başına vuruldu" şeklindeki sözleri dikkat çekti.
Öte yandan, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar da Dedeman Otel'in önüne gelerek protestoculara destek verdi. 
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER