Gündem
  • 17.12.2016 10:16

Beki İkala Erikli’nin katilini bakın kim ihbar ettti

“Meleklerle Yaşamak” kitabıyla büyük ün kazanan Beki İkala Erikli’yi ofisinin bulunduğu apartmanda 3 kurşunla öldüren kadının 31 yaşındaki Sinem Koç olduğu belirlendi. Koç, Küçükçekmece’de otomobilinde tabancasıyla yakalandı. Sinem Koç'u polise annesinin ihbar ettiği iddia edildi. Zanlı Sinem Koç'un cinayetten sonra saçlarını da kestirdiği görüldü.

BEYOĞLU’nda perşembe akşamı ofisinin bulunduğu apartmanda yaşam koçu ve yazar Beki İkala Erikli’yi (48) silahla vurarak öldüren kadının Sinem Koç (31) olduğu kamera görüntülerinin ardından yapılan teknik çalışmayla belirlendi. Koç, dün akşam yakalandı.  Cinayet Büro dedektiflerinin yaptığı araştırmaya göre, Erikli önceki gün saat 17.00 sıralarında dışarı çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre bu sırada sokağa giren Sinem Koç, Erikli’nin işyerinin adresini sordu. O sırada restorandan çıkıp akşam vereceği seminer için kuaföre giren Erikli’yi gören Koç, kuaförün yakınlarında bir süre bekledi.  

KATİLİYLE GÖZ GÖZE GELDİ
Koç, daha sonra Erikli kuaförden çıkmasını beklemeden ofisinin bulunduğu apartmana seminere katılmak için gelen kadınlarla birlikte girdi. Kadınlar asansöre beklerken Koç, merdivenlere gitti ve gizlenerek beklemeye başladı. Koç, apartmana giren ve asansöre yönelen Erikli ile göz göze geldikten sonra yürüyüp, arkasından bir el ateş etti. Yere yığılan Erikli’ye iki el daha ateş eden Koç kaçtı. Güvenlik kamera görüntülerine yoğunlaşan polis ekipleri koyu renk paltolu, omuz çantalı ve siyah bereli kadını bulmak için çalışma başlattı. Polis, katili belirlemek için, Erikli’nin ofisinde çalışanlar, aile çevresi ve müşterilerini mercek altına aldı.

KATİLİNİ ANNE İHBAR ETMİŞ
Habertürk Gazetesi'nden Uzay Kesmen ve Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlının kimliğini belirlemek için çalışma yaptığı sırada, polise olayla ilgili bir ihbar geldi. İsmi açıklanmayan bir kadın, polise Erikli’yi kızı Sinem Koç’un öldürdüğü bilgisini verdi. İhbar üzerine polis ekipleri, kadının verdiği Küçükçekmece’deki adrese gitti. Anne, olayı polise, “Dün akşam Sinem aradı, ‘Vurdum’ dedi ve telefonu kapattı. Ben de neyi vurduğunu sormak için gece eve gelmesini bekledim ama gelmedi. Haberlerde Sinem’in kitaplarını okuduğu yazar ve yaşam koçunun öldürüldüğünü görünce sizi aradım” diye anlattı. Bu arada cinayetten sonra eve gitmeyen zanlının eşkalde verilen “uzun saçlarını” kestirdiği görüldü.

 

Güncellenme Tarihi : 17.12.2016 11:22

İLGİLİ HABERLER