Gündem
  • 30.5.2013 12:40

Belediye Başkanı'na şok!..

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde Şehit Aileleri Derneği'nde şehit yakınlarıyla bir araya gelen ve bir süredir çözüm sürecine destek amacıyla sivil toplum örğütlerini ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın akil insan heyetinden olduğunu sanan bir şehit babası, "Sen kimi ikna etmeye geldin, bizim içimiz yanıyor içimiz" diye bağırarak tepki gösterdi.

 

Şehit Aileleri Derneği Gebze Şube Başkanı Önder Kılıçaslan ile konuşmalarının sürdüğü sırada toplantıya sonradan katılan iki şehit babası, akil insan heyetinden olduğunu sandıklarıbelediye başkanına, "Sen kimin tarafını tutuyorsun. Teröristlerin mi, bizim mi? Sen kimi ikna etmeye geldin. Ateş düştüğü yakar, bizim içimiz yanıyor, içimiz" diye bağırdı.

'AMCACIĞIM BEN BELEDİYE BAŞKANIYIM'

Cemil Yaman karşılaştığı tepkiye "Amcacığım ben belediye başkanıyım. Burada sizlerin ve diğer ailelerimizin acısına ortak olmaya geldim. 30 yıldır süren savaş kimseye yarar sağlamadı. 50 bin çocuğumuz hayatını kaybetti, on binlerce ailemizin canı yandı. Sizin acınızı elbetteki sizler kadar derinden hissedemem. Ama artık kan dökülmesin, biz bunu istiyoruz" sözleriye cevap verdi.

MİNİK İREM, AMCASININ ŞEHİT OLDUĞUNA İNANMIYOR

Güneydoğu'da PKK'lılarla girdiği çatışmada şehit olan Serkan Özçeri'nin babası Ekrem Özçeri, belediye başkanının bu sözlerinden sonra yanına giderek kendisine sarıldı. Amcası şehit olan 4 yaşındaki İrem ile babaannesinin sözleri ise yürek burktu. Oğlunu şehit veren bir anne, "Torunum televizyondaki askerleri ölen amcası sanıyor. Ben amcan öldü diyorum, inanmıyor" dedi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:53

İLGİLİ HABERLER