Spor
  • 2.4.2012 17:14

Beşiktaş, Fernandes ve Quaresma için kararını verdi

Beşiktaş'ın yıldız iki futbolcusu Quaresme ve Fernandes ile ilgili son karar verildi.

Beşiktaş'ta 25 Mart günü yapılan olağanüstü seçimli kongre sonrası göreve başlayan Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, ilk iş olarak İsviçre ve İspanya'ya giderek temaslarda bulunmuşlardı.

Madrid'de menajer Jorge Mendes ile bir araya gelen heyet, takımdaki yabancı oyuncuların durumları hakkında ön görüşmeler yapmışlardı.

Beşiktaş yönetiminin bu ziyaretlerinden çıkan en önemli kararın takımın yıldız oyuncuları Fernandes ve Quaresma hakkında nasıl hareket edileceği yönünde olduğu öğrenildi.

Madrid'de menajer Mendes ile teknik direktör Carvalhal, oyunculardan Simao, Almeida, Quaresma, Bebe, Alves, Fernandes ve Sidnei hakkında sezon sonu verilecek kararlar hakkında ilk temaslar sonrası, Başkan Orman ve yönetim kurulu üyeleri Fernandes ve Quaresma ile yollarını ayırmak istemediklerini net bir dille ortaya koydular.

Bu iki oyuncunun sezon sonu satılabilecekleri konusunun masaya yatırıldığı görüşmede, Beşiktaş yönetiminin Mendes'e böyle bir düşüncelerinin olmadığını ifade ettikleri öğrenildi.

Fernandes ve Quaresma'nın satılmaları konusunun gündemlerinde olmadığını menajer Mendes'e açık bir dille belirten heyet, diğer oyuncuların durumları hakkında da önümüzdeki günlerde yeniden konuşulması için karara vardı.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:09

İLGİLİ HABERLER