Spor
  • 15.1.2015 22:05

Beşiktaş İnönü'de çalıştı

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya Side'yi seçen Beşiktaş, burada güzel bir sürpriz ile karşılaştı. Takımın antrenman yapacağı Emir Hotels Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nin aydınlatmasının, İnönü Stadı'nın ışıklarıyla yapıldığı açıklandı. Koyu bir Beşiktaşlı olan Emirhan Hotels'in sahibi Ahmet Demirci tarafından İnönü Stadı yıkıldığında sökülerek Antalya'ya getirilen ışıklar, burada Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'ne monte edildi.
Siyah beyazlılar saat 18.00'de başlayan ilk idmanını İnönü Stadı'nın ışıkları altında yaparken, futbolculardan bazıları bu ışıkların İnönü Stadı'nın ışıkları olduğuna inanamadı.

BİLİC'TEN FUTBOLCULARA YAKIN MARKAJ

Beşiktaş, Antalya'da nostalji yaşıyor.
Spor Toto Süper Lig'in 2. devre kamp çalışmaları için Antalya Side'yi tercih eden Beşiktaş, İnönü Stadı'nın ışıkları altında ilk idmanını gerçekleştirdi.
İnönü Stadı'nın yıkılmasından sonra Side'ye getirilerek Emir Hotels'in antrenman sahasına takılan ışıklar, antrenmanın 20. dakikasında sönünce "Şimdi tam nostalji oldu" yorumları yapıldı.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan idman 1.5 saat sürdü. Takım halinde yapılan koşunun ardından top kapma ile süren antrenman, şut çalışması ile devam etti. Çalışma, 20 dakikalık çift kale maç ile sona erdi. Bilic'in antrenman öncesi ve esnasında futbolcular ile birebir görüşmeler yapması ve onlara telkinlerde bulunması dikkat çekti.
Yeni transfer Milosevic'in takıma adapte olmaya ve arkadaşlarını tanımaya çalıştığı gözlendi.

MUSTAFA PEKTEMEK, YÜZÜNE SÜREKLİ MASAJ YAPIYOR

Trabzonspor maçında geçirdiği sakatlıktan sonra iki ameliyat olan ve ilk kez dün koşulara başlayan Mustafa Pektemek, bireysel antrenör eşliğinde hafif tempoda 15 dakika çalıştı. Koşu sonrası sürekli yüzüne masaj yapan Pektemek, hafif sakatlığı bulunan Gökhan Töre ile bir süre antrenmanı seyredip otele döndü. Tomas Sivok ise takımdan ayrı çalışmaya devam etti.
Siyah beyazlılar, Antalya kampının ilk hazırlık maçında yarın saat 20:00'de International Royal Cup Turnuvası'nda Neymar Instutite takımı Guaratingueta ile karşılaşacak.
Ali DANAŞ/ANTALYA, (DHA)

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:52

İLGİLİ HABERLER