Spor
  • 11.5.2013 00:07

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi aşkına

Gençlerbirliği ile bugün hem lig hem de İnönü Stadı tarihi açısından önemli bir maça çıkacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Aybaba futbolcularından tarihi bir gece yaşatmalarını istedi.Bugünkü karşılaşmanın, İnönü’deki son maç olması nedeniyle, taraftarın iyi futbol beklentisini anlatan deneyimli hoca, “Beşiktaş’ın şanına yakışır bir futbol sergileyin” diye konuştu. Maçın taktik ve teknik yönlerinin yanı sıra, karşılaşmanın tarihi durumunu da futbolcularına aktaran deneyimli hoca, kendisinin de şimdiden sabırsızlandığını da sözlerine ekledi.
Öte yandan Gençlerbirliği maçının son taktik antrenmanını dün akşam yapan Beşiktaşlı futbolcular tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Kartal lisansı aldı

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2013-2014 sezonu için UEFA Lisansı almaya hak kazanan kulüpleri belirledi. Spor Toto Süper Lig’de 18 kulüpten aralarından Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Medical Park Antalyaspor, Sanica Boru Elazığspor, Sivasspor, Trabzonspor’un da yer aldığı 13 kulüp lisans almaya hak kazandı. Diğer kulüplere ise 30 gün süre tanındı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER