Spor
  • 11.5.2013 00:14

G.Saray'ın gözdesi City'den ayrılıyor

İngiltere Premier Ligi'nde mücadele eden Manchester City'in başarılı oyuncusu Edin Dzeko, sezon sonunda takımından ayrılabileceği sinyalini verdi.Manchester City'in yarın İngiltere Federasyon Kupası'nda (FA Cup) karşılaşacağı Wigan Athletic maçı öncesinde önemli açıklamalar yapan Edin Dzeko geleceği ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

Manchester City'de fazla forma şansı bulamamaktan yakınan Bosna Hersekli futbolcu, City'de kupa kazanma hayali içerisinde olduğunu kaydetti. Manchester City'nin Teknik Patronu Roberto Mancini ile yıldızları bir türlü barışmayan 1.92'lik forvet, yarınki Wigan Athletic karşılaşmasında ilk 11'de yer almak istediğini ifade etti.

Carlos Tevez'in takımdaki varlığı nedeniyle takımda fazla forma şansı bulamadığını düşünen Dzeko, sezon sonunda daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gidebileceğini de aktardı.

"Bosna Hersek'in 2014 Dünya Kupası'na gidebilmesi için herşeyimi verebilirim"

Manchester City'deki futbol yaşantısının yanı sıra yaklaşan 2014 Dünya Kupası ile ilgili olarak da açıklama yapan Boşnak yıldız, Bosna'nın önümüzdeki dünya kupasına gidebilmesi için kazandığı tüm ödülleri verebileceğini ifade etti.

Bosna Hersek'in 2014'te Brezilya'da gerçekleştirilecek olan Dünya Kupası'na gidebilmesinin kariyeri için zirve olacağını dile getiren Dzeko, şunları söyledi:

"Kazandığım bütün ödülleri Bosna'nın Dünya Kupası'na gidebilmesi için verirdim. Bosnalı insanlarla konuşunca Brezilya'ya gidebilmeleri için çoğu kişinin ev ve arabalarını satmak pahasına olsa bile Bosnayı Brezilya'da izlemeye gidebileceklerini söylüyorlar. Biz oyuncular da bunu yaşayabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Şu anda yolun ortasındayız. 5 maçımız kaldı. En önemlisi kendimize güveniyoruz ve çok ümitliyiz."

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:28

İLGİLİ HABERLER