Spor
  • 2.6.2014 19:15

Beşiktaş'ta transfer bilmecesi...

Demba Ba, Lukaku, Lescott , Papis Cisse, Essien, Dany Miguel, Moledo gibi isimlerin menajerleri ile görüşen Başkan Orman en ciddi girişimlerini Chelsea yönetimi ile yaptı. Demba Ba ve Lukaku için görüşmeler yapan Fikret Orman'ın bu teklifleri yönetim kurulu üyeleri ve sportif Direktör Önder Özen ile değerlendirdikten sonra nihai kararını vereceği öğrenildi.

YERLİ TRANSFER GÖRÜŞMELERİNDE TAKAS VE BONSERVİS SIKINTISI

Yerli futbolcular konusunda henüz resmi bir çalışma yapmayan ve Gökhan Töre için Rubin Kazan'a teklif dahi yapmayan Beşiktaş yönetiminin yerli transfer çalışmaları şu ana kadar temsilciler vasıtası ile yapılan nabız yoklamaları olduğu bildirildi.Resmi görüşme olduğu anda devreye başka faktörlerin girerek futbolcunun transferinin zora girdiğini düşünen Beşiktaş yönetimi yerli futbolcular konusunda işi ağırdan almaya devam ediyor.İlk etapta transfer edilmek istenen futbolcuların kulüplerine para + takas tekliflerini ileten Beşiktaş yönetimine bu kulüplerden şu ana kadar gelen olumlu bir cevap bulunmuyor.Kayserispor,Sivasspor ve Trabzonspor kulüpleri takastan ziyade peşin para ve yüksek bonservis istekleri ile Beşiktaş yönetimini zora sokmuş durumda.

10 MİLYON BÜTÇE YÖNETİMİN ELİNİ KOLUNU BAĞLAMIŞ DURUMDA

Transfer görüşmelerinde yöneticilerin elini kolunu bağlayan en büyük problem ise Şampiyonlar Ligi'ne direk kalınmamasından dolayı 10 milyon Euro'ya düşürülen transfer bütçesi. Bu bütçe ile 5 veya 6 futbolcu alınacağını açıklayan başkan Fikret Orman'ın gerekli finansmanın bulunması halinde bütçeyi artırabileceği düşünülüyor.

Başkan Fikret Orman'ın bu hafta yapacağı toplantıda özellikle yerli ve yabancı transferlerindeki son durumu masaya yatırarak resmi girişimlerin başlatılmasını isteyeceği gelen bilgiler arasında.
HABER: ALİ DANAŞ, İSTANBUL-DHA
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:33

İLGİLİ HABERLER