Gündem
  • 10.5.2021 14:13

Bildenberg Ali Babacan'ın büyük ihaneti AK Parti'yi kızdırdı

Rockefeller ailesinin emri altındaki Yahudi Soros Vakfı, Bildenberg toplantıları düzenler. Her yıl düzenli olarak yapılan bu gizli toplantılara herkes giremez. sadece davetlilerin alındığı toplantıda davetlilerin içeride konuşulanlar hakkında da bilgi vermesi yasaktır.
Bu toplantılarda ülkü ülke iktidarlar ve kimlerin gelip kimlerin gideceği ele alınır. Yine o toplantılarda ülkelerin ekonomik durumları siyasal istikametleri tartışılır.
Doğal olarak da toplantılara kendilerine en yakın olan devlet yönetimindeki kişiler çağrılır. Türkiye'den son yıllarda bu toplantıya davet edilenler arasında Ali Babacan açık ara önde.

Babacan, Bildenberg'in 2003, 2004, 2005, 2007, 2008, 2009, 2012 ve 2013 yıllarında düzenlenen toplantılara “davet edilen” Türkler arasında yer alıyor. Katılmadan önce elbette görev yaptığı Hükümetin Başbakanı Sayın Erdoğan’a bilgi veriyor ama bu durum Babacan’ın Bilderberg’e “sekiz kez davet edildiği”, bu davetlerin AK Parti’nin iktidara geldiği yılın hemen ardından başladığı gerçeğini değiştirmiyor. Babacan’ın “Bilderberg’in ne olduğunu toplantıya gidince öğrendim” yanıtı ise bizleri sadece gülümsetiyor.

Ali Babacan ihaneti itiraf etti! Henüz AK Parti üyesiyken Abdullah Gül için CHP, HDP ve İYİ Parti ile görüşmüş..

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP medyasının ana karargahı Halk TV'de katıldığı programda 2018 yılında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Abdullah Gül'ü desteklediğini, Gül'ün aday olması için CHP, HDP ve İYİ Parti ile masaya oturduğunu itiraf etti. Böylece 8 Temmuz 2019'da AK Parti'den istifa eden Babacan'ın ihanet içinde olduğu ortaya çıktı

Halk TV'ye konuk olan Ali Babacan, AK Parti'ye karşı işlediği ihaneti yüzü kızarmadan anlattı. 2018 seçimlerinde hâlâ AK Parti üyesi olan Babacan, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adayı olması için desteklediğini, hatta bunun gerçekleşmesi için çaba sarfettiğini itiraf etti.

Ali Babacan ihaneti itiraf etti! Henüz AK Parti üyesiyken Abdullah Gül için CHP, HDP ve İYİ Parti ile görüşmüş

BABACAN TEMMUZ 2019 YILINDA İSTİFA ETMİŞTİ!

Abdullah Gül'ü desteklediğini açıklayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AK Parti'den 8 Temmuz 2019 yılında istifa etmişti. Babacan 2018 seçimlerinde Abdullah Gül'ü desteklediğini itiraf ederek ihanet ettiğini de açık etmiş oldu.

AK PARTİLİ VEKİL ALPAY ÖZALAN'DAN TEPKİ

Eski milli futbolcu ve AK Partili Milletvekili Alpay Özalan, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Özalan, ''Ali Babacan, az önce 2018'de Abdullah Gül'ü ortak aday göstermek için CHP ile anlaştıklarını ama son anda başka bir partiyle pürüz çıktığını söyledi. Ali Babacan, AK Parti'den 2019'da ayrıldı. Yani AK Parti üyesiyken CHP ile ittifak yaptı. Farkında olmadan karakterini özetledi.'' ifadelerini kullandı.

 

Güncellenme Tarihi : 10.5.2021 14:25

İLGİLİ HABERLER