Gündem
  • 22.10.2008 07:17

"BİN 200 HAİN DÜRBÜN MESAFENİZE GİRMİŞKEN NİÇİN VURMADINIZ"

Gazeteci Avni Özgürel’in gündeme getirdiği ve bölücü terör örgütünün 21 Ağustos’ta başlayıp 10 gün süresince örgütün üst düzey yöneticilerinin katılımıyla Kuzey Irak’ta kongre yapmasına ilişkin tartışma devam ediyor. Bölücü örgütün kongresini ‘açık istihbarat’ olarak nitelendiren BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu sert konuştu.

Vuruş mesafesindeydiler

Yazıcıoğlu "Sizin vuruş mesafeniz içerisinde, dürbününüzle göreceğiniz uzaklıkta, bir ihanet faaliyeti planlanıyorlar. Ülkemizde işlenmiş cinayetlerin bilançosu ve raporlarını sunuyorlar. Ama siz bunu seyrediyorsunuz. Neden örgütün lider kadrosu bir araya gelmişken gereği yapılmıyor. Tarihi bir fırsat kaçırılıyor" dedi. BBP lideri şöyle devam etti:

Mehmetçik, dağda her taşın altında, her mağarada terörist ararken, bu uğurda can verirken, öbür tarafta bölücü örgütün lider kadrosu normal kongreler düzenliyor. Birtakım ülkelerin himayesinde eğitim görüyor. Bir iş adamı gibi elini kolunu sallayarak Avrupa'da dolaşıyor. Bu ne muazzam bir çelişkidir. Ne kahredici bir çelişkidir."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:07

İLGİLİ HABERLER