Asayiş
  • 24.7.2009 13:58

BİRİ OĞLUNUN SEVGİLİSİ OLAN 2 KÜÇÜK KIZLA ANAL İLİŞKİYE GİREN SAPIK GÜLÜCÜK SAÇTI

OSMAN AKIN/BURSA

3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "cinsel istismar ve hürriyeti tahdit" suçlarından hakkında toplam 45 yıla kadar hapsi istenen M.K.Ç.'nin (42) yargılanmasına başlandı.

Oğlunun kız arkadaşı B.B. (14) ve kendi arkadaşının küçük kızı H.K.'ye (13) tecavüz etmekle suçlanan sanık M.K.Ç., cezaevine giderken olduğu gibi, ilk duruşmada da gülücükler saçtı.

Mağdurelerin yaşlarının küçük olması sebebiyle gizli yapılan duruşmada ifade veren 1 çocuk babası sanık M.K.Ç., "H.K. komşumun kızı. Kendisini 10 yıldır tanıyorum. Onun isteği ile 2 kez anal yoldan ilişkiye girdim. Diğer mağdure B.B. ile ise hiç ilişkim olmadı. Çünkü B.B. oğlumun kız arkadaşıydı. Ayrıca H.K. ile olan ilişkimi de onun rızasıyla yaptım. Kimseye zorla bir şey yapmış değilim. Suçsuzum. Tahliyemi istiyorum" diye konuştu.

Sanığın kendisini iki defa çarşıya götürüp ayakkabı aldığını ifade eden küçük mağdure H.K. ise, "Evine ilk gittiğimde beni zorla öpmek istedi ve buna karşı çıktım. İkinci ayakkabıyı aldıktan sonra yine beni evine götürdü. Bu kez de her yerimi öpmeye başladı. İterek karşı çıktım. Bana bir şey olmayacağını söyledi. Israr edince anal yoldan ilişkiye girdik. Bir gün yine beni aradı evine gittim. Yine benimle ilişkiye girdi" dedi.

Diğer mağdure B.B. ise sanıkla okulun önünde H.K. tarafından tanıştırıldığını ifade ederek, "H.K. ile okuldan kaçınca sanığın evine gidiyorduk. Sanık bana da cep telefonu numarasını verdi. Bir gün beni arayıp evine davet etti. Ben de gittim. Arkadan zorla ilişkiye girdi.

Karşı çıkmama rağmen benimle 6-7 kez zorla ilişkiye girdi. Her seferinde karşı çıkıyordum. Ama elinde çıplakken çekilmiş fotoğraflarımın olduğunu, karşı çıkmam halinde bunları herkese dağıtacağını söylüyordu. Sanığın oğlu H.K.'ye benden hoşlandığını söylemiş. Bizi tanıştırdı. Ondan sonra da sanığın oğlu ile çıkmaya başlamıştık. Onun oğluyla çıktığımı ailem de biliyordu. Fakat sanık sık sık beni telefonla aradığı için ailem şüphelendi. Olay da bunun üzerine ortaya çıktı. Ben korkudan olayı kimseye anlatamadım. Olaydan sonra psikolojim bozuldu. Bu sanıktan şikayetçiyim. En ağır ceza ile cezalandırılsın" diye konuştu.

Dava, eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:07

İLGİLİ HABERLER