Medya
  • 14.7.2006 10:11

"BİTLİS'TE 5 ASKERİN ŞEHİT OLDUĞU" HABERİ, BAYAN GAZETECİYİ BAYILTTI

GÖKHAN AYAR
İZMİT  - Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün basın toplantısını takip eden bayan gazeteci, "Bitlis'te 5 askerin şehit olduğu" yönünde bakana yöneltilen soruyu duyunca bayıldı.

Gazetecinin nişanlısının Bitlis'te askerlik yaptığı öğrenildi.
Gebze'de, Eskihisar Kaptan Köşkü'nde, gazetecilerle akşam yemeği yiyen Bakan Gönül, burada yerel ve ülke gündemine ilişkin soruları cevaplandırdı.

Bu arada, Kocaeli Gazetesi muhabiri Semiha Lavas, bir muhabirin bakana, "Bitlis'te 5 şehit var, ne diyorsunuzu?" şeklindeki sorusundan sonra fenalaştı. Nişanlısı Jandarma Komando olan muhabire ilk müdahaleyi Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaparak, sakinleştirmeye çalıştı.

Gönül, "Bir şey olmamıştır inşallah. Düğünüze beni de çağırın" diyerek muhabiri teselli etmeye çalıştı. Fenalaşan muhabire ambulansta müdahale yapıldı. Yapılan araştırmanın ardından, muhabirin nişanlısının şehit olan askerlerin içinde olmadığı anlaşıldı.


Büyük bir şok yaşadığını söyleyen Semiha Lavas, "Sabahtan beri içimde kötü bir his vardı. Bakana yöneltilen 'Bitlis'te 5 şehidimiz var' sorusunu duyunca kendimden geçtim. Nişanlımın şehit olan askerler içinde olmadığını öğrendiğimde buruk bir sevinç yaşadım. Allah şehit olan erlerimiz ailelerine sabır versin" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:22

İLGİLİ HABERLER