Asayiş
  • 12.5.2004 00:06

BOĞAZI KESİLMİŞ VE TOPRAĞA GÖMÜLÜ OLARAK BULUNAN TRAVESTİ, TOPRAĞA VERİLDİ

ŞEYDA BURCU İKİZ
İZMİR - İzmir'in Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mezarlığı'nda boğazı kesilerek öldürülen ve beline kadar toprağa gömülü olarak bulunan travesti yaklaşık 50 travestinin katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 
Olay, Pazar günü Örnekköy Mezarlığı'nda meydana gelmişti. Poliste travesti olarak kaydı bulunan Murat Çelik (33), kimliği belirsiz kişiler tarafından boğazı kesilerek öldürüldükten sonra toprağa gömülü olarak bulunmuştu. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan polis, Murat Çelik'in olaydan 1 saat önce kimliği tespit edilen bir kişiyle telefonla görüştüğünü ve ilişkiye girmek için Alsancak'da buluştuğunu belirlemişti.

 "Serpil" takma adlı travesti Murat Çelik'in cenazesi bugün İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan travesti arkadaşları ve akrabaları tarafından alındı. Murat Çelik için Alsancak Hocazade Camii'nde yaklaşık 50 travestinin de katılımıyla cenaze namazı kılındı. Arkadaşları cenaze namazı sırasında camiye kamera ve foto muhabirlerinin girmesine izin vermedi. Murat Çelik'in cenazesi Buca Kaynaklar Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:11

İLGİLİ HABERLER