Yaşam
  • 3.2.2016 16:37

Boşanan Asena'ya piyango vurdu

Magazin Gündeminden Başlıklar 3 Şubat 2016

 

Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'ndan aşk pozu

 

Gülşen, 25 konserlik Avrupa turnesinin altıncı konserini Hollanda-Rotterdam'da verdi. Hollanda seyahatinde ünlü şarkıcıyı sevgilisi Ozan Çolakoğlu da yalnız bırakmadı. Konser öncesi şehri gezen çift, kanal üzerindeki bir köprüde objektife böyle gülümsedi. Gülşen, bundan sonra sırasıyla 12 Mart'ta Bremen, 18 Mart'ta Frankfurt'ta sevenleriyle buluşacak.

Yaprak Durmaz: Dizi setleri yorucu

Genç oyuncu Yaprak Durmaz, beş sezondur setlerde çalışmanın kendisini yorduğunu söyledi. Durmaz, "Dizi setleri yorucu oluyor. Beş sezon durmadan çalıştım. Bedenimi ve yüzümü dinlendiriyorum, çalışmaya alışmış bir oyuncu olarak bu dönemi fazla uzatmak istemiyorum" dedi.

Magazin Gündeminden Başlıklar 3 Şubat 2016

Neslihan Atagül cenaze sonrası ilk kez görüntülendi

20 gün önce babasını kaybeden Neslihan Atagül, cenazenin ardından ilk kez objektife takıldı. Oyuncunun morali çok bozuktu.

Ekranların güzel ismi Neslihan Atagül, bundan yaklaşık 20 gün önce büyük bir acı yaşamıştı. Babası Yaşar Şener Atagül'ü kaybeden güzel oyuncu, ardından çıkan "Babasıyla hiç ilgilenmiyordu" haberleri sonrası ise iyice üzülmüştü. Yaşadığı kaybın ardından ortalarda görünmeyen Atagül, cenazeden sonra ilk kez önceki gün Kanyon'da görüntülendi. Oyuncu, her zamankinin aksine keyifsiz ve moralsizdi.

Magazin Gündeminden Başlıklar 3 Şubat 2016

Caner Erkin'den boşanan Asena'nın başına talih kuşu kondu

Futbolcu Caner Erkin'den boşanan modacı Asena Atalay, aylık 80 bin liraya televizyon programı sunacak. Geçtiğimiz hafta 6 yıllık eşi Caner Erkin'den boşanan ve mahkemeden güle oynaya çıkan Asena Atalay'ın başına talih kuşu kondu. Bugün'ün haberine göre; özel bir kanalda moda programı sunmaya hazırlanan Atalay, bölüm başı 20 bin lira alacak. Moda ve magazin konseptli yeni bir programın startını verecek olan kanal, Asena ile haftalık 20 bin liradan ayda 80 bin liraya el sıkıştı. Yeni sezonda ekranla gelecek olan güzel modacı, bundan sonra özel hayatıyla değil iş hayatıyla gündeme gelmek için çalışacak. Bu haberi ilk olarak Caner Erkin'le paylaşan Asena Atalay, eski eşinden de tam destek aldı. Moda programının kariyeri açısından çok önemli olduğunu ifade eden Asena Atalay, gece gündüz demeden çalışıyor.

4 MİLYONLUK İŞİ BATIRDI

Asena Atalay'ın, iş kadınlığı hevesi kısa sürmüştü. Eşinin hediye ettiği 4 milyon TL değerindeki spor aracı satarak bu işe yatırdığı öğrenilen Atalay'ın, parayı batırdığı iddia edildi.

FABRİKAYI VE OFİSİ KAPATTI

Yurt dışından topladığı ekibin işine son veren ve Anadolu yakasında kiraladığı fabrikayı kapatan Atalay, son olarak Akaretler'deki ofisi de kapattı. Evli olduğu dönemde eşine destek olduğu bilinen Caner Erkin'in, her ay para yardımı yaptığı ve futbolcu arkadaşlarına da alışveriş yaptırdığı biliniyordu.

Çift, geçtiğimiz hafta İstanbul Aile Mahkemesi'nde 5 dakika süren duruşma sonrası boşandı. Caner Erkin eski eşine boşanma hediyesi olarak 2 milyon 700 bin liraya cip hediye etti. Çiftin 5 yaşındaki oğulları Çınar Erkin'in velayeti, anne Asena Atalay'a verildi.

 

 

 

 

Tuncel Kurtiz gözyaşlarıyla anıldı

Üç yıl önce hayatını kaybeden merhum sanatçı Tuncel Kurtiz, 80'inci doğum gününde anıldı. 77'nci yaşgününde eşi Menend Kurtiz'e, "80'inci yaşgünümü de inşallah hep birlikte kutlarız" diyen usta sanatçı için Bomonti Bablyon'da düzenlenen özel geceye, ünlü isimler katıldı. Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal, Berrak Tüzünataç-Birkan Sokullu, Cansu Dere, Zafer Algöz, Ferhan Şensoy, Güven Kıraç, Menderes Sağmancılar ve Şevval Sam'ın da aralarında bulunduğu isimler; Kurtiz'le ilgili anılarını paylaştı. Ferhan Şensoy, dostu Tuncel Kurtiz'le ilgili anılarını anlatırken gözleri doldu. Bir dönem isimleri aşk dedikodularına karışan Kenan İmirzalıoğlu ile Berrak Tüzünataç; geceye yeni sevgilileri ile katıldı. İkili, yan yana gelmemeye özen gösterdi. Mekandan önce Berrak Tüzünataç ve sevgilisi ayrıldı. Tüzünataç, İmirzalıoğlu hakkında sorulan soruları duymazdan geldi. Sevgilisi Sinem Kobal ile mekandan ayrılan Kenan İmirzalıoğlu da gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

Magazin Gündeminden Başlıklar 3 Şubat 2016

Mustafa Ceceli partnerini arıyor

Mustafa Ceceli'den sevenlerine sürpriz! 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Bostancı Gösteri Merkezi'nde üçüncü albümünden yeni şarkılarını seslendirecek olan şarkıcı aynı zamanda bir kişiyle düet yapacak. Şarkıcıyla birlikte sahne almak isteyenler #mustafaceceliyounow hashtag'ini kullanarak şarkı performanslarını yayımlayabilecek. Yarışmada en fazla beğenilen isim, şarkıcıyla aynı sahnede yer alma fırsatını yakalayacak.

Magazin Gündeminden Başlıklar 3 Şubat 2016

Zehra Çilingiroğlu'nun cip sessizliği

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nın kızı Zehra Çilingiroğlu, önceki gün Rumelihisarı'nda yürüyüşteydi. Doğum günü hediyesi cipi annesinin mi, yoksa babasının mı aldığıyla ilgili soruları, "Bunlarla alakalı konuşmak istemiyorum" diye cevapladı.

Yaprak Durmaz: Dizi setleri yorucu

Genç oyuncu Yaprak Durmaz, beş sezondur setlerde çalışmanın kendisini yorduğunu söyledi. Durmaz, "Dizi setleri yorucu oluyor. Beş sezon durmadan çalıştım. Bedenimi ve yüzümü dinlendiriyorum, çalışmaya alışmış bir oyuncu olarak bu dönemi fazla uzatmak istemiyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:23

İLGİLİ HABERLER