Yaşam
  • 25.2.2005 10:12

BÖYLE OLAY GÖRÜLMEDİ... DOKTOR, DOĞUM YAPAN KADININ VAJİNASINI TAMAMEN DİKTİ!

 
Evliliklerinin 5. yılında çocuk sahibi olan Yıldız (25) ve Murat T. (30) çifti, çok ilginç bir davanın kahramanları oldu.
Burak adında bir erkek çocuk sahibi olan çift, doğumdan birkaç ay sonra cinsel ilişkiye girmek isteyince başarılı olamadı. Muayeneye giden çift, Yıldız T.'nin vajinasının tamamen dikildiğini öğrendi. Bunun üzerine Yıldız T. cinsel hayatının bittiği gerekçesiyle Sağlık Bakanlığı'na 100 bin YTL'lik tazminat davası açarken, Süleymaniye Doğumevi görevlileri hakkında da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

İtiraz etti
Soruşturma üzerine görüşü sorulan Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Klinik Şefi Dr. Ahmet Çetin, raporunda, olayın nadir bir komplikasyon olduğu ve doğumu yöneten doktorların ihmali ve kusuru bulunmadığını belirtince, valilik, soruşturma izni vermedi. Buna rağmen Yıldız T. 10 günlük yasal süre içinde Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurup itirazda bulundu. İtirazı haklı bulununca soruşturma başlatıldı. (MİLLİYET) Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:10

İLGİLİ HABERLER