Spor
  • 19.10.2008 09:24

BU FENER KAZANAMAZ!....

Bu galibiyet aldatıcı olmasın. Dün geceki hatalar devam ederse kolay kolay maç kazanamazsınız
Kimin jübilesi vardı dün merak ettim. Çünkü jübile maçı gibiydi. Kocaelispor defans yapıyor, pozisyon veriyor. Fenerbahçe savunmada her türlü pozisyon veriyordu. Şutla, araya atılan toplarla, duran toplarda, yan ortalarla... Yani ilginç bir oyundu.
Fenerbahçe, Selçuk'un yanına hatta biraz önüne Alex'i çekmişti. Hazırlık pasları Alex ile başlıyordu. Savunma göbeğinde oynayanların yapıları itibariyle böyle bir becerileri olmadığı için başka da çare yoktu. Semih de top rakipteyken orta sahaya yardımcı oluyordu.
İlk yarıda çok dripling şansı verdiler Kocaeli takımına. Bu driplinglerden 3-4 pozisyon buldu ev sahibi, birini gol yaptı. İlk yarıda Fenerbahçe adına iki üç karambol pozisyon vardı, iki tanesi çok netti. Kocaelisporlu oyuncular ligdeki ilk galibiyeti alacağız psikolojisi ile arkaya yaslandılar. Ama golü rakibi beklerken değil, hücum yaparken kaybettikleri topla yediler.

Aragones'e rağmen
Özellikle Semih'in gol öncesi çalımı ve attığı pas birinci sınıftı. Güiza da doğru bir vuruşla beraberliği sağladı. Koceli takımı yine mi kazanamayacağız paniğine girince ikinci gol geldi. Ama devreye hemen Aragones girdi. Attığı golle morallenmiş Uğur'u oyundan çıkardı. Beraberlik için hücum edecek Kocaelispor savunmasının vereceği geniş alanları en iyi kullanacak isimlerden Uğur'un yerine "aman orta saha kalabalık olsun" diye Deniz'i sokan Aragones'i anlamak gerçekten mümkün değil.
Yılmaz Vural 1-0 öndeyken ikinci forvet sokuyor. Aragones gardı düşmesi muhtemel rakibi önünde farkı artıracağı yerde skoru korumaya gayret ediyor.
Allah'tan Semih var. Takımını son saniyede ipten aldı. Bu sonuç takıma güven getirebilir ancak işlerin pek de iyi gitmediği bir gerçek. Bu galibiyet aldatıcı olmasın. Dün geceki hatalar devam ederse kolay kolay kazanamazsınız.
Bülent Yıldırım temiz bir maç yönetti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:12

İLGİLİ HABERLER