Medya
  • 2.10.2008 08:27

'BU ŞEREFSİZLERE DUR DEYİN!..'

İbrahim Tatlıses, "İbo Show birden bire 19. oldu. Stadyum 4.'lüğe yükseldi. Bu nasıl oldu? Bir bildiğim var da konuşuyorum. Bu Ali Cengiz oyununa, bu şerefsizleri bir dur deyin" dedi.
İbrahim Tatlıses reytinglere isyan etti. Tatlıses reyting sahtekarlarının nasıl iş başında olduğunu birkez daha kaleme aldı.
Tatlıses TRT Genel Müdürü'nün "reytinleri ölçen AGB'den çıkabiliriz" açıklamasını hatırlattı ve "Stadyum iki hafta üst üste 10 oldu. Sonra birden 4.lüğe yükseldi. Kanal D'nin hiçbir programı ilk 10 da yok. Bu ne demek ? Sahtekarlık var demek!" dedi.
REYTİNG SAHTECİLERE SAHNEDE
İBO Show'un geçtiğimiz hafta reytinglerde 19. olduğunu söyleyen Tatlıses sahtekarlığı şöyle anlattı: "İbo Show başladığından bu yana 19. olmadı. Peki İbo Show ne oldu da birden bire böyle oldu! Çünkü reyting sahtecileri yine sahnedeydiler! 2 sene önce hile var demiştim kimse inanmamıştı. İşte yine söylüyorum ; uyanın AGb'ciler uyanın, yine hileler var"
AGB BU ŞEREFSİZLERİ SAHNEDEN İNDİRSİN
İbrahim Tatlıses'e göre bir programın reytingi reklam aralarında gelen telefon ve mesajlardan az çok anlaşılır. Kendi programı için "gelen telefonların haddi hesabı yok , ama reyting sıralamasında 19.cuyuz! Ben bunu yemem ! Kimsede yemeyecek. Bu şerefsizleri sahneden indirmek de AGB'nin görevi!" diyor.
İbrahim Tatlıses sözlerini şöyle sürdürüyor:
"2 sene önce de böyle olmuştu, birçok insanın ekmeğiyle oynanmıştı, birçok dizi yayından kaldırılmıştı. Bir program, bir İbo Show , bir dizi iyi mi kötü mü? Gelen telefonlarla anlaşılır. Ben yıllardır reytinglerimi böyle ölçerim.
NE OLDU DA STADYUM YUKARILARA ÇIKTI
Ben 1 ay önce AGB ile konuştum hile var dedim. TRT genel müdürü ibrahim şahin de 10 gün önce konuştu sahtekarlık var dedi. 2 hafta 10. olan stadyum programı birden bire 4. Sıraya yükseldi. Demek ki bir Ali Cengiz oyunu var!!! Ne oldu da Stadyum programı yukarılara çıktı?
BİR BİLDİĞİM VAR
Bunları neden anlatıyorum , bir bildiğim mi var ? Evet. Bir değil birçok bildiğim var ! 2 sene öncede konuştum , herkes yok canım olur mu öyle şey dedi ve kimse inanmadı. Sinan çetin bile 'lan oğlum eğer dediğin doğruysa , bu işi kimler yapıyorsa tebrik etmek lazım ne cesaret' demişti. Tamam tebrik ederim amma bu eciş bücüş insanlarında cezalarını da verelim.
70 milyonluk nüfusu olan türkiye de sadece 2 bin evde reyting ölçme cihazı var ve 2 bin evde olan bu cihazları Türkiye'nin reyting kaderini belirliyor! Sevgili AGB yönetimi ; acilen araştırın ve bu ecüş bücüş insanlara artık fırsat vermeyin ! Bu tarihi belleyin ! Çünkü yine , 'ben demiştim' diyeceğim. "
(BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:48

İLGİLİ HABERLER