Spor
  • 22.10.2008 01:15

BURSASPOR'DA FENER'İ GÖZÜNE KESTİRDİ

ÖMER KIR
BURSA  - Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Maxim Romashchenko, zor günler geçiren Fenerbahçe'nin sahaya mutlak 3 puan için çıkacağını söylerken, kazanmak için herşeyi yapacaklarını kaydetti.
Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Maxim Romashchenko, Ankara Üniversitesi TÖMER Bursa Şubesi'ni ziyaret ederek, Rusça öğrenen öğrencilerle sohbet etti. Kapıda, Rus adetlerine göre değer verildiği gösteren ekmek ve tuz ile karşılanan Romashchenko, öğrencilerden de büyük ilgi gördü. Sorulan sorulara cevap vermekte zorlanan Maxim Romashchenko, bir soru üzerine, "Bursaspor'da uzun süre kalmak istiyorum. Bursa'yı, Bursaspor'u ve teknik direktörümüzü seviyorum" dedi.
Önlerinde çok önemli bir Fenerbahçe maçı olduğunu belirten Romashchenko, kazanmak için gereken herşeyi yapacaklarını söyledi. İstanbul deplasmanına 3 puan için gideceklerini vurgulayan Romashchenko, "Karşımızda da kaliteli bir takım olacak. Fenerbahçe zor günler geçiriyor ve mutlaka 3 puan için sahaya çıkacaktır. Zor maç olacağını biliyoruz. Sonuç ne olursa olsun. Biz zirve mücadelesini bırakmayacağız. Yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
Futbolu henüz bırakmayı düşünmediğini ifade eden Romashchenko, kendini daha genç hissettiğini, uzun süre de futbol oynamayı düşündüğünü dile getirdi. Futbolu bırakınca antrenörlük yapabileceğini de açıklayan başarılı futbolcu, Türkiye'de çok yetenekli oyuncuların olduğunu, takımların da günden güne güçlendiğini kaydetti. Bursaspor'un bu sene şampiyon olabilir mi sorusu üzerine Romashchenko, 'Neden olmasın? Biz elimizden geleni yapacağız. İleride Bursaspor da şampiyon olabilir" diye cevap verdi.
Eskiden Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklifler aldığını da açıklayan Maxim, bazı sebeplerden dolayı kabul etmediğini, şu andaki durumundan da çok memnun olduğunu belirtti. Türk mutfağını çok beğendiğini belirten Maxim, en çok kebap, lahmacun, balık, baklava ve Kemalpaşa tatlısını sevdiğini anlattı.
Ziyaret sonunda, öğrenciler, deneyimli oyuncu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:07

İLGİLİ HABERLER