Medya
  • 19.9.2009 06:44

CAN DÜNDAR YASAK AŞKI İÇİN NE DEDİ?..

Yaklaşık 18 yıl evli olan ünlü gazeteci, bir genç kızla Boğaz’da öpüşürken yakalanınca çapkınlık yapmadığını sevdiğini söyledi.

Romantik yazıların usta kalemi ünlü gazeteci Can Dündar, yasak aşk yaşarken yakalanmasıyla ilgili olarak kendi internet sitesinden açıklama yaptı.

Evli ve bir çocuk sahibi Dündar'ın fotoğrafa yanıtı: “Uzun konuşmayacağım. Haberi yapanları suçlayacak değilim. Fotoğrafı çeken arkadaş, kendisine verilen görevi yapmış. Basan editör de öyle. Bu, bir gazetecilik tercihidir... Özel hayata müdahale bizim işimiz değil; olmamalı.Yorumculara gelince. Onlara sadece “İlk taşı, en masumunuz atsın” diyebilirim...

NEDEN BASTI?

Geçen ay Habertürk’ten gelen iş teklifini kabul etseydim o fotoğraf ne çekilir ne de yayımlanırdı. Ama şimdi konu bu da değil: Her kararın bir faturası olur. Ben de kendi kararımın faturasını ödeyeceğim. Yeter ki sadece bana ödetilsin.

HESABIMI EŞİME VERDİM

Nette konuya ilişkin geyik çeviren çoluk çocuğun aşina olduğu bir kaçamak değil bu: Birini sevdim. Ve suçsa bu hesabını, vermem gereken tek kişiye, eşime verdim. Hem de haber çıkmadan önce. Gerisi kimseyi ilgilendirmez. Bugüne dek, arkasında duramayacağım hiçbir şey yapmadım. Bu, benim hayatım.”

BÜYÜK AŞK DUYUYORDU

Yazılarında sürekli eşine duyduğu aşktan bahseden Dündar, geçen yıl eşine methiyeler düzdüğü bir yazısında ise şunları söylüyordu: "Farklı insanlar olarak görmedik birbirimizi, aynı amaç için savaşan neferlerdik bu hayatta. Sevginin en büyük dostuydu bizim için 'güven'... Ve güvenin ardına saklanmış bir 'saygı' vardı daima..."

KÖŞE YAZARLARINDAN YORUMLAR

Akşam: Oray EĞİN, “ Meğerse o da 'kirlenmiş' ve hiç de kendisini pazarladığı gibi 'masum' değilmiş...

Akşam: Serdar AKiNAN, "Yıllardır bu camiadayım... Hepsi karısını aldatmıştır... Bakın Ali Kırca'ya... O da bir Ankaralı’ydı... Benzeri başına gelmedi mi? Atlatmadı mı?"

HaberTürk: Rahşan GÜLŞAN, "Özgürlük neydi? Belli ki kadın dostu, 'Sevgican' 'kandırıkcan' manşetimizde eşine methiye yazdığı yazının modundan çıkmış."

(bugün)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:03

İLGİLİ HABERLER