Yaşam
  • 7.8.2009 15:20

CEM YILMAZ'IN FİLM SETİNDE TUHAF BİR OLAY!..

Cem Yılmaz'ın yeni filmi "Yahşi Batı"nın Sarıyer'de devam eden çekimleri sırasında bir oyuncu kayboldu.

MURAT HOROZ/İSTANBUL

Filmde dublör olarak oynayan Ramazan Eser'in, dün akşam saatlerinde filmde kullandığı atla gezintiye çıktığı ve bir daha geri dönmediği belirtilirken, bindiği atın ise telef olmuş halde bulunduğu öğrenildi.

Sarıyer Çiftalan köyünde çekimleri devam eden "Yahşi Batı" filmi çekimlerinde, kovboy rolündeki oyuncunun dublörü olarak yer alan Ramazan Eser, filmde kullandığı atı ile dün akşam saatlerinde gezintiye çıktı. İddiaya göre, çekimlerin bitmesinin ardından geriye dönmek için hazırlanan film ekibi, Ramazan Eser'in yanlarında olmadığını fark etti. Bunun üzerine set ekibi dağılarak oyuncuyu aramaya başladı.

Havanın kararması ile birlikte oyuncuyu bulamayan ekip, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ormanlık alana dağılarak Ramazan Eser'i aramaya başladı. Çalışmalar şu ana kadar devam ederken Eser'den haber alınamadığı öğrenildi. Arama çalışmalarına Arama ve Kurtarma Ekibi'nin (AKUT) de katılırken, Eser'in birlikte gezintiye çıktığı atın telef olmuş halde bulunduğu öğrenildi. Konuya ilişkin film yetkililerinden bir açıklama yapılmazken, arama çalışmaların geniş bir alanda devam ettiği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:53

İLGİLİ HABERLER