Yaşam
  • 7.8.2009 16:22

TACİZCİNİN CİNSEL ORGANINI ATEŞE VERDİ

Nedeni, kalabalık bir barda sarhoşken kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği 20 yaşındaki Stuart Feltham'ın cinsel organını ateşe vermesi!

Girit adasında yaşayan 26 yaşındaki Fanoraki olaydan sonra polise teslim olarak, nefsi müdafaa hakkını kullandığını söyledi. Bugün hakim önüne çıkacak Fanoraki, yaralama ve özel bir mülkü tehlikeye atmak suçlarından yargılanıyor. İngiliz gencin ise özel bir klinikte ikinci derece yanık tedavisi gördüğü kaydedildi.

Polisin açıklamasına göre, çarşamba günü Mallia'da bulunan İngiliz turistlerin rağbet ettiği Electra adlı barda meydana gelen olayda, Fanoraki, İngiliz gencin pantolonunu indirip, müstehcen tavırlar sergilediğini, daha sonra kendisini zorla okşamaya çalıştığını söyledi. Genç kadın kendisini rahatsız etmeye son vermesini söyledi. Ama Feltham dinlemedi. Bunun üzerine Fanoraki, anasonlu bir likör olan Sambuca'yı gencin üzerine döktü. Gencin yine davranışlarına aynen devam ettiğini iddia eden Fanoraki, bir çakmak alıp İngiliz gencin üzerindeki alkolü tutuşturdu. Yerel basın Fanoraki'ye 'Girit kahramanı' adını takarken, Malia'daki seyahat acentesinden yetkililer, İngiliz gencin tedavi masraflarının seyahat sigortası kapsamında karşılanacağını kaydetti. (DIŞ HABERLER / GAZETEPORT)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:53

İLGİLİ HABERLER