Gündem
  • 1.12.2007 10:46

CESET TORBALARINDA TELEFON SESİ!

Ceset torbalarından gelen telefon sesleri uzun süre susmadı.

Ceset torbalarından ölenlerin yakınlarının aradığı cep telefonlarının sesleri uzun süre susmadı. Bu durum, korkunç kazanın açık bırakılan cep telefonlarından kaynaklanmış olabileceğini akıllara getirdi.


KİMLİK TESPİT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI


Isparta’nın Keçiborlu ilçesi yakınlarında düşen yolcu uçağında hayatını kaybeden 7’si mürettebat 57 kişinin kimlik tespit çalışması tamamlandı. Kaza bölgesinde bulunan bir ayak parçasının yolculardan Özlem Karataş’a ait olduğu, Karataş’ın cesedinin bulunması için arama çalışmalarının bugün de süreceği bildirildi.

İstanbul-Isparta seferini yaparken Süleyman Demirel Havaalanı’na inmek üzereyken düşen Atlasjet Havayollarına yolcu uçağında hayatını kaybeden 50 yolcu ve 7 mürettebatın Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi morgundaki kimlik tespit çalışmaları tamamlandı.

Kaza bölgesinde bulunan ayak parçasının, yapılan tespit sonucu Özlem Karataş’a ait olduğu belirlendi. Karataş’ın cesedinin halen kaza bölgesinde bulunduğu ve bugün arama çalışmalarının süreceği kaydedildi.

Morgda bulunan cenazeler ailelerine teslim edilirken, Atlasjet Kaptan Pilotu Serhat Özdemir, Yardımcı Pilot Tahir Aksoy, Kabin Amiri Çağatay Şirin ve teknisyen Alaattin Çelik Gürtürk ile üç yolcunun cenazeleri ise ambulanslarla Antalya’ya gönderildi.

Cenazelerin buradan Atlasjet uçağıyla İstanbul’a gönderileceği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:25

İLGİLİ HABERLER