Asayiş
  • 30.7.2008 16:51

ÇILGIN AŞIK SİLAHLA HASTANE BASTI

DİYARBAKIR - Olay hastanede büyük paniğe yol açarken özel harekat polisleri çılgın aşığı ikna ederek etkisiz hale getirdi.
Silahlı baskın olayı Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Özel Yeni Yaşam Tıp Merkezi'nde yaşandı. Uzun süreden bu yana aşk yaşadığı R.Y. isimli genç kızdan olumsuz yanıt alan Yılmaz Y.(25) bunalıma girdi. Aldığı alkolün etkisi ile çılgına dönen genç eline aldığı 7.65 mm çapında silahla özel hastaneyi bastı. Hastanede hostes olarak çalışan kız arkadaşının ismini haykıran Yılmaz Y., kendisini durdurmak isteyen özel güvenlik görevlilerini tehdit etti. Silahlı baskın olayı hastaların arasında korku ve
paniğe yol açtı. Hastane yönetiminin durumu polise bildirmesiyle olay yerine çok sayıda özel harekat ve terörle mücadele ekipleri sevk edildi. Hastane güvenliğini sağlayan polis çılgın aşığı ikna ederek etkisiz hale getirildi.
Gözaltına alınan Yılmaz Y. ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, Özel Yeni Yaşam Tıp Merkezi yöneticileri ise olayın hastane ile hiçbir bağlantısının olmadığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:28

İLGİLİ HABERLER