Spor
  • 18.8.2009 00:56

DENİZLİ: "10 NUMARA İLE İLGİLİ BÜYÜK BİR SIKINTIMIZ YOK"

Beşiktaş Turkcell süper ligin ikinci haftasında kendi evinde karşılaştığı Antalyaspor'u 2 -0 yendi. Maçın ardından basın toplantısı yapan Beşiktaş Teknik direktörü Mustafa Denizli, Antalyaspor karşısında ikinci yarıda oyundan futboldan memnun olduğunu söyledi.

Maçın ardından basın toplantısından konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Geçen yılın çifte kupalı ekibi olarak dramatik bir lig başlangıcı yaptıklarını vurgulayarak, "Bugünkü maçta seyircimizden yoksunduk. Bir takım unvanları taşıyan takımın bu ortamda iyi futbol oynaması çok zor bir hadise. Bizden önce oynanan maçlarda rakiplerin aldığı iyi sonuçlar olumsuz etkiliyor'' dedi.


Bazı futbolcularımızı kontenjan nedeniyle kullanamadıklarını söyleyen Denizli, "Bu zor dönemi geçmek zorundayız. Özellikle ikinci yarıdaki futbol beni memnun etti. İsterdik ki taraftarımız da bizimle birlikte olsun. Neticede önümüzdeki haftalarda bu mutluluğu yaşayacağız. Zor bir maç oldu. Antalyaspor zaman zaman çok iyi sonuçlar alan bir takım. Yaptıkları transferlerle güçlendiler. İyi oynamadığımız bölümlerde dahi oyuna yön veren bizdik. Futbolcularımı tebrik ediyorum."dedi.


Bobo'nun performansından memnun olup olmadığı sorusu üzerine Denizli, "Memnun değilim. Bazı futbolcularımız çok istemediği pozisyonlarda görev yapabilirler. Ben Bobo'ya güvendiğim için o görevi veriyorum. Onu önümüzdeki haftalara hazır hale getirmek istiyorum. Futbolcularımın neler yapabileceğini biliyorum. Biraz riskli de olsa onlara güvendiğimi gösteriyorum" dedi.
Beşiktaş'ın 10 numara transfer edip etmeyeceğinin sorulması üzerine de Denizli, "Geçen sene de şampiyonluğa giderken bahsedilen 10 numara olayından çok fazla istifade edemedik. Takım içinde sorunları halleder. Olursa daha iyi olur olmazsa da büyük bir problem yaşamayız. 10 numara ile ilgili büyük bir sıkıntımız yok" dedi.


Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Erhan Güven ise Antalyaspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Öncelikle bu camianın içinde bulunduğum için çok mutluyum. Kazanmamız gerekiyordu. Rakiplerimiz de kazanmıştı. Çok iyi mücadele ettik. 3 puan aldık, ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız ve şampiyon da biz olacağız. Bu kulübe beni Mustafa hoca getirdi. Her söylediğini yapıyorum. Elimden geldiği kadar çalışıyorum" dedi.


Basın toplantısına katılan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Karşılaşmada ilk golü yiyene kadar oyunun kontrolü kendilerinde olduğunu söyledi.


Beşiktaş karşısında özellikle 70 dakika iyi mücadele etmelerine söyleyen Özdilek, " Karşılaşmada beklenmedik bir anda gol yediklerini sonra sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldık. Hiç beklemediğimiz bir anda gol yedik. Beşiktaş çok kaliteli bir takım. Oyunun sıkıştığı anda kaliteli oyuncular sahneye çıktı. Ben oyuncularımın performansından memnunum. İyi oynamamıza rağmen basit bir hatadan gol yedik. Çok fazla konuşulacak bir şey yok. Gelecek için ümitliyiz. Kazanma adına, futbol adına iyi şeyler yapıyoruz. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum."dedi.


Basın toplantısına katılan Antalyasporlu futbolcu Orhan Ak ise, oyuna çok iyi başladıklarını belirterek, "Bence maçın kırılma noktaları vardı. 70. dakikaya kadar net pozisyonlara girdik. Gole çevirseydik puanla ayrılırdık. Beşiktaş bugün iyi oynamadı ama kaliteli oyuncuları var. İstanbul'da büyük takımlarla oynadığınız zaman yakaladığınız pozisyonları gole çevirmelisiniz. Bugün bunu gerçekleştiremedik" dedi

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:42

İLGİLİ HABERLER