Spor
  • 22.9.2013 23:07

Derbinin kralı Drogba oldu

Derbi maçta Didier Drogba, ilk yarıdaki istatistikleriyle büyük hayal kırıklığı yaratsa da ikinci yarıya golleriyle damga vurdu. 

Beşiktaş – Galatasaray derbisinde İlk yarının istatistikleri ortaya çıktı. Didier Drogba ile ilgili veriler hayli şaşırtıcı.

Galatasaray’ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, derbinin ilk yarısında en çok top kaybı yaşayan oyuncu oldu. Drogba’nın ardından da Hugo Almeida geldi.

Drogba, Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ilk yarısında 10 top kaybıyla hayal kırıklığı yarattı. Fildişili yıldız, 45 dakikadaki performansıyla da özlenenden uzak bir görüntü sergiledi.

Hugo Almeida ise dokuz kezle en çok top kaybeden ikinci oyuncu olsa da, attığı golle siyah-beyazlıları öne geçirmeyi de başardı.

İkinci yarıya daha istekli başlayan Galatasaray, 59. dakikada Drogba ile beraberliği yakaladı. Fildişili yıldız sarı-kırmızılı taraftara umut verdi. Ancak Drogba bununla da yetinmedi. İkinci yarıya hızlı başlayan Galatasaray, Bruma değişikliğinin ardından önce 18'lik yıldızının asistiyle Drogba ile beraberlik golünü buldu. Bu golün sonrasında yine sahneye çıkan Fildişili yıldız Didier Drogba, Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert bir vuruşla takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.

 

Eurosport Türkiye - Eurosport@EurosportCom_TR

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:48

İLGİLİ HABERLER