Gündem
  • 1.11.2012 09:09

Devlet kurumlarına yeni atamalar!..

Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü'ne Taşkın Temiz getirildi.
            Buna göre, Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel-Müdürlüğü'ne, Genel Müdür Yardımcısı Taşkın-Temiz, Kamu Finansmanı Genel Müdür Yardımcılığı'na Yusuf Rıza Uzunpostalcı atandı.
      Kırklareli İl Müftüsü İsa Saim, Muş İl Müftüsü Hasan Atlı, Edirne İl Müftüsü Ömer Taşçıoğlu, Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, Zonguldak İl Müftüsü Refik Bulut ve Afyonkarahisar İl Müftüsü Mustafa Kaya başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.
      Kars İl Müftülüğü'ne Mehmet-Genç, Kırklareli İl Müftülüğü'ne Bartın İl Müftüsü İsmail Bayrak, Muş İl Müftülüğü'ne Recep-Uzun, Edirne İl Müftülüğü'ne Emrullah Üzüm, Şanlıurfa İl Müftülüğü'ne İhsan Açık, Zonguldak-İl Müftülüğü'ne Yozgat İl Müftüsü Nuh Korkmaz ve Yozgat İl Müftülüğü'ne Ahmet Poçanoğlu getirildi.
      Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Başmüfettişliği'ne İş Müfettişi Yaşar Taştemür, Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Katılım Süreci Genel Müdür Yardımcılığı'na Başak Türkoğlu atandı.
      Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdür Yardımcılıklarına Bakanlık Müşaviri İbrahim Özcan ve Mustafa Kayhan getirildi.
      Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirleri Memet Kamil Kara, Muttalip Görgülü, Ali Emen, Adnan Karaoğlu, Ali Elgin, Binnur Özel, Ahmet Duran Tosun ve Semra Akgül başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.
      Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda Orman Genel Müdürlüğü Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ahmet Kara, Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'ne Murat Asar, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'ne ise Ali Özkır getirildi.
     
     AA

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 11:32

İLGİLİ HABERLER